Co oznacza skrót Covid19?

C - certificate
O - of
V - vaccination
ID2019

Certyfikat szczepień ID 2019
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Co oznacza skrót Covid19?

Już nie możesz doczekać się szczepionki? Ja też czekam z niecierpliwością.
Obecnie Covid-19 zaatakował Amerykę Połudnową. Niestety, tam ludzie masowo umierają nieświadomie na zapalenie płuc, bo testy na koronawirusa nie są wykonywane wogóle. Wszystko wskazuje na to, że biedne regiony świata zostaną zaatakowane i zdziesiątkowane zarazą w sposób jeszcze bardziej drastyczny niż Chiny, USA czy Europa Zachodnia. Ten fakt trudno będzie oficjalnie przypisać koronawirusowi z prostej przyczyny braku testów. Tylko masowe szczepienia będą w stanie zatrzymac ten proces wśród nieświadomej biednej części światowego społeczeństwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wierzę w statystyki, jakie są pokazane w TV.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wiem.
Dla Ciebie nie jest istotne źródło informacji. Ważne jest tylko to, żeby wiadomość była zbieżna z założoną przez Ciebie tezą o światowym spisku zmierzającym do masowego zainstalowania w organizmach ludzkich "chipów sterujących" żeby z ludzi zrobic posłusznych robotów. Temu celowi maja służyć masowe szczepienia. Napisz książkę i jeżeli zostanie wydana, to zapewne znajdzie miejsce w księgarniach w dziale fantastyka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chipy sterujące to jeszcze śpiew przyszłości. Ale zatruwanie organizmu śmieciami w szczepionce jest już możliwa. Poczytaj o intencjach ludzi popierających szczepionki i certyfikat zdrowotny. Oni mówią wprost, że ludzi jest za dużo i trzeba to zmienić. Cały system połączony będzie z inwigilacją, co ma już miejsce np. w Chinach. To są fakty.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

inwigilacja na szeroką skalę jest stosowana już obecnie (GPS w komórkach, monitoring w miastach itp). Nie potrzeba do tego celu szczepionek.Szczepuenia są konieczne że względu na ochronę zdrowia społecznego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale inwigilacja jest potrzebna aby przypomnieć Tobie o kolejnej dawce "leku" na wypadek "pandemii". Na śląsku mieliśmy próbkę tego do czego może służyć kwarantanna. To było tylko demo, które w pełnej wersji działa w Chinach. Pisać dalej?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

W dzisiejszych czasach każda, rzetelna informacja jest dużo warta, a inwigilacja to jeden ze sposobów na pozyskanie informacji. Dzisiaj podstawowym źródłem informacji jest internet, oparty na swoistej inwigilacji. Dzięki Twoim komentarzom zostałeś doskonale zdiagnozowany, sklasyfikowany i umieszczony na odpowiednim miejscu w bazie danych. Zebrane informacje są wykorzystywane do różnych celów, choćby do niewinnego marketingu. Takie działania nikogo już chyba nie dziwią w XXI wieku. Dopóki zebrana wiedza nie będzie wykorzystywana przeciwko mnie, dopóty taka inwigilacja nie będzie mi przeszkadzać.
Nawiasem mówiąc, przypomnienia ustawiam sobie samodzielnie w komórce. Docierają do mnie również inne przypomnienia np. przez sms. System zainstalowany w moim aucie po dłuższej jeździe przypomina mi o konieczności zatrzymania się na kawę (wykrywa nienaturalne ruchy kierownicą, albo wiercenie się na fotelu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

> Dopóki zebrana wiedza nie będzie wykorzystywana przeciwko mnie, dopóty taka inwigilacja nie będzie mi przeszkadzać.

Dopóki nikt nie będzie zbierał o nas informacji, nie będzie miał czego przeciw nam wykorzystać.
Jeśli informacje będą zbierane, to ich wykorzystanie przeciwko nam pozostanie jedynie kwestią czasu. A wówczas protesty będą musztardą po obiedzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tupanie nóżkami nic nie da, zwłaszcza, jak tupiemy z byle powodu. Życie w społeczeństwie wymaga pewnych ograniczeń, w tym ograniczeń szerokorozumianej wolności.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziwne, że się nie boisz korzystać z internetu, nie emitują na Ciebie jakiś promieni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://m.youtube.com/watch?v=viIMEVLxt5c&feature=youtu.be
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Racja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciężkie czasy nastały....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...