Co powiecie o Filmart?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie co powiecie o videofilmowaniu przez Filmart? Korzystal ktos moze z ich uslug lub widzial efekty? Bede wdzieczna za opinie. Pozdrawiam. Agnieszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co powiecie o Filmart?

Agnieszko, przypomnij mi pytanie na mojego maila po weekendzie, bo dziś odbieramy film od Pana Mariusza, więc po weekendzie będę miała dla Ciebie wieści. \Na razie kadry z naszego filmu na stronie filmartu podobają nam się bardzo. Tylko koniecznie na maila agkasp@poczta.onet.pl bo po ślubie już tak często nie zaglądam na forum

Na pewno sie odezwe i dzieki wielkie, filmiki na stronce tez mi sie bardzo podobaja :))

No więc nie wytrzymaliśmy do weekendu i mimo masy pracy obejżeliśmy 3 godziny filmu wczorej. bardzo, bardzo, bardzo nam się podoba. pan Msariusz porobił super podkłady muzyczne (utwory przez nas wybrane, alle umieścił je w super momentach i bardzo dobra jakość dźwięku). Naprawdę super. Kiczu tylko tyle ile konieczne. Gorąco polecamy Agnieszka i Jurek

I wiesz co jeszcze ważne w dopasowaniu podkładów muzycznych. Mieliśmy wrażenie, jakbyśmy nie wybrali tylko utworów, ale każdą minutę sami podkładali. Pan Mariusz zrobił to tak jak chcieliśmy. Wtedy kiedy dźwięk oryginalny był cenny - fajne rozmowy - wszystko zostawił. W momencie kiedy tylko wyglądało że zaraz zaczną się rozmowy-dłużyzny od razu wchodził podkład muzyczny tekstem dopasowany do terści filmu. Fajnie

Bardzo się cieszę, że są Państwo zadowoleni z moich usług. Do każdego filmu podchodzę indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem, tak jakbym robił go dla siebie albo kogoś znajomego.
Jednakże, to jaki jest efekt finalny zależy nie tylko ode mnie, ale również, od współpracy ze mną Pary młodej, i od właściwej organizacji wesela.
Pozdrawiam Agnieszkę i Jurka życząc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dziękując za pozytwną opinię, a wszystkich mających zamiar wstąpić w związek małżeński zapraszam na moją stronę
www.filmart.end.pl
na której kadry z filmów mogą być wskazówka jak udekorować salę, samochód, jaką wybrać wiązankę ślubną itp.

Jest juz kolejna galeria.

Ile tak przyjemność wynosi?Mój mail nefretete-arry@wp.pl jeżeli to nie jest informacja na forum.
Obejrzałam stronkę i muszę przyznać,że strakcyjna.

Zapraszam do klolejnej galerii

Mnie się nie podoba - Osobiście polecam - AV Media.
Jakość adykwatna do ceny. Pozdrawiam Józek.

Ja też polecam, filmu jeszcze nie widzieliśmy, ale kadry z wesela umieszczone na stronie Mariusza już nam się podobają :)

Przyłaczamy się do grona zadowolonych Par z nagrania ślubu i wesela przez Pana Mariusza:) Mielismy ślub w maju i do dzisiaj jestesmy pod wrażeniem filmu z naszej uroczystości! Szczerze polecam i pozdrawiam filmart. Dorota i Maciek.