Co sądzicie o kierunku studiów RESOCJALIZACJĄ Z TERAPIĄ UZALEŻNIEŃ ???

Hej,

Kochani co sądzicie o kierunku studiów RESOCJALIZACJA Z TERAPIĄ UZALEŻNIEŃ ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Co sądzicie o kierunku studiów RESOCJALIZACJĄ Z TERAPIĄ UZALEŻNIEŃ ???

Pogadaj z ludźmi, którzy już pracują w tym zawodzie i zastanów się, czy to jest zawód dla ciebie.

No chyba, że chcesz mieć tylko papierek a w zawodzie pracować nie zamierzasz. Tylko wówczas po kiego akurat ten kierunek?
Idź na jakąś futurystykę i prokreację i masz z bani rozterki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Gośka - Może zadaj sobie pytanie, czy jest po tym kierunku praca?;-)

... i czy warto być kolejną" matką Teresą "? ; lepiej przyłóż się do nauki i startuj na prawo . Z ludzi nałogu nie wytępisz NIE USZCZĘSLIWISZ ICH

Gośka - fajny kierunek, jest ciekawy, ale prawdę mówiąc to po ukończeniu tych studiów nie zagwarantujesz sobie startu "w przyszłość" gdzie będziesz miała zagwarantowaną pracę.. niestety, a pewność mam ponieważ kilka moich koleżanek skończyło ten kierunek na UG i niestety słabe perspektywy.
Pozdrawiam

Zastanów się przede wszystkim czy chcesz to robić czy to Twoje fantazje i marzenia? ;) jestem po reso i ambitnie chciałam naprawiać świat. Jednak zarówno studia (bardzo ciekawe, tego nie powiem), praktyki studenckie i staż skutecznie wyprowadziły mnie "na prostą". Nigdy w życiu nie będę i nie chce pracować w zawodzie. To mój wybór. Ale gdybym nawet chciała, to niestety, ale z pracą kiepsko. Z mojej grupy dosłownie kilka osób pracuje w zawodzie. Z czego większość to takie, które połączyły to np. z psychologią ;)

Z mojej perspektywy nie polecam. Chyba, że masz mega twardy charakter, jeszcze twardszą du** albo chcesz dołączyć do grona kasjerów w Castoramie z papierem MGR ;)

Nie pytaj innych co sądzą, tylko sama zdecyduj!! To tobie ma pasować nie innym;-)
Ja jestem po psychologii kryminalistyczno-śledczej... I pracy dla mnie nie ma, nie tylko w zawodzie ale wszędzie...;-)
Ludzi chyba odstraszają takie kierunki:-D :-D :-D

Hej, pracy po kierunkach z zakresu resocjalizacji nie brakuje, szczególnie w dzisiejszych czasach. Ja zrobiłam podyplomówkę na WSKZ-cie z koleżanką z pracy, aby podnieść swoje kwalifikacje. Całosć kształcenia online bez konieczności dojeżdżania do uczelni i zdawanie testów kiedy dysponuję sie wolnym czasem przekonały mnie dostatecznie.

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...