Re: Co sądzicie o salonach ślubnych w Gdańsku?
Ja zwiedziłam wszyskie salony we wrzeszczu na Grunwaldzkiej, wszystkie na Władysława IV w Gdyni i jeszcze Madonnę w Gdyni na Wielkopolskiej.
Moje wrażenia:
Wrzeszcz:
1. Beauty - znalazłam jedną ładną suknię, miła obsługa, nienajgorzej, można potem oddać suknię w komis,
2. Li Lea - ładne suknie, ale obsługa taka sobie. Staniesz nie tam gdzie trzeba w butach, zaraz raban, że zabrudzisz podłogę tam gdzie się chodzi w sukni. Również funkcjonuje komis,
3. Langoria- bardzo miła obsługa, ale przeważają przeładowane ozdobami suknie, zupełnie nie w moim stylu.
4. Elja podobnie jak Langoria - nie znalazłam nic dla siebie.
Gdynia:
1. Agnes - duży wybór, bardzo profesjonalna obsługa.
2. Marietta - nie znalazłam nic dla siebie, chyba najsłabszy salon pod względem oferty, miła obsługa, ale panie nie potrafiły zrozumieć, że chcę suknię bez koronek i kryształków.
3. Farage - zecydowanie zbyt teatralne suknie, dla tych, które chcą wyglądać dosłownie jak księżniczki z bajki Disneya,
4. Madonna - piękne, niepowtarzalne suknie, ale ceny strasznie wysokie. Tam znalazłam mój pierwszy typ, na szczęście poza ceną miała jeszcze jedną wadę - była bardzo ciężka, nie wiem, czy dałabym w niej radę całą noc, więc nie byłam tak bardzo niepocieszona:)
Miałam bardzo sprecyzowane oczekiwania co do skukni - prosta, elegancka, zero ozdób, nie beza, rybka itp. Znalazłam taką w Agnes w Gdyni (Kolekcja 1, model 10232). Suknia wspaniała, świetnie się w niej czułam i bawiłam na weselu.
Wszystkie przymiarki były w terminie, zero opóźnień. Poza skróceniem sukni do wysokości butów była tylko jedna mała poprawka. Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam!
0
0