Co zrobić gdy chłopak interesuje się inna dziewczyna??

Jestem już ze swoim chłopakiem prawie 2 lata. Nie zawsze było miedzy nami kolorowo.(Chyba jak w każdym związku) Kłócimy się tylko dlatego że boimy się zdrady ze strony partnera.Ale ostatnio zauważyłam, że on zaczął się interesować pewna koleżanka. Ja jestem przeciętna dziewczyna ona jest niestety modelka. Nie mam zamiaru z nią rywalizować bo niestety nie mam tak wysokiej samooceny. Niby to tylko esemesy ale nie mam pewności że między nimi nie doszło albo nie dojdzie do czegoś więcej. Między nami jest 8 lat różnicy wiekowej nie mieszkamy jeszcze razem więc nie mogę trzymać reki na pulsie cały czas :(Co zrobić by on nie interesował się nią tylko żebym liczyła się dla niego tylko ja.A może to nic takiego. Może nic do niej nie ma??
Może któraś z was była w podobnej sytuacji??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co zrobić gdy chłopak interesuje się inna dziewczyna??

"Ja jestem przeciętna dziewczyna ona jest niestety modelka"

No i czego ty się spodziewałaś ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zainteresuj sie innym facetem. CHociazby zeby wzbudzic w nim zazdrosc, jak to nic nie da to sobie daruj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Judyto,
Mam do Ciebie kilka pytań.
Jest między wami 8 lat różnicy - kto jest starszy?
Ten Twój facet to jakiś przystojniaczek czy również przeciętny?
Czy on pracuje w branży powiązanej z modelingiem?
Gdzie poznał tą kobietę i jaki charakter ma ta znajomość?

Starszy jest mój chłopak. raczej nalezy do tych przystojniejszych :) Nie pracuje w tej branży On mówi ze to tylko koleżanka i ze nigdy by z nią nie był. wierzyć mu??

Ja bym uwierzyła. W końcu nie mozna zakładać że człowiek jest z natury zły. Poza tym w związku ważne jest zaufanie. Lepiej zrobisz jak okażesz że mu ufasz, unikniesz bezsensownych konfliktów i nerwów. A modelka... i co z tego że jest ładna, a nie pomyslałaś że może ona wcale nie jest nim zainteresowana?
Skąd w nas takie nastawienie że każda kobieta chce nam odebrać faceta? Wiadomo, że mężczyźni oglądają się za pięknymi kobietami, to tak jak my oglądamy się za przystojnymi facetami. To jest normalne. Założenie, że niewinny flirt zawsze prowadzi do zdrady jest w moim odczuciu błędem popełnianym przez wiele kobiet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niewinny flirt jest dla Ciebie czyms normalnym ? Z Twojego zdania ta wynika to życzę Ci powodzenia z twoim facetem skoro uważasz że flirt jest niewinny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze warto powaznie porozmawiac z Nim na ten temat co on o tym mowi. Miej w dupie czy ona jest modelka. Wyglad to nie wszystko jesli koles kreci z nia na boku to znaczy, ze nie zasluguje na Ciebie. Tego kwiatu pol światu.

Jakie to sa smsy??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Życie jest za krótkie, tego kwiata jest pół świata a może oszukujesz swoje przeznaczenie? Otrzeźwiej z tej chorej miłości i rozejrzyj się dookoła, naucz się siebie lubić i bądź szczęśliwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ty Roks myślisz,że jak już jest modelka to żadna inna nie ma szans?
Zaje....scie proste myślenie!!!Gratuluję.

Porozmawiaj z partnerem,powiedz że czujesz niepokój.Szczera rozmowa jest zawsze wskazana,no i seks!!!Zacznij go znowu uwodzić,przejmij inicjatywę,spraw by nie miał już sily na inna-to metoda niezawodna,wierz mi:)

mam podobny problem czy to jest normalne ze mój chłopak wychodzi gdzies ze mna a rozgląda sie za innymi dziewczynami ładnymi.ja sie czuje na drugim miejscu czy wszyscy faceci tak maja bo to mój pierwszy i 2 lata z nim chodze.pow.mi ze każda inna dziewczyna ładna spotkana na ulicy jest o 3 procent ładniejsza o demnie na pierwszy żut oka ale pózniej jej procent spada jak sie dobrze przyjrzy.a ja u jego oczach mam 80% czy to normalne bo kłocilismy sie z tedo powodu tylko pow.ze nie bendzie ale nie wytrzymałbo pow, ze on juz tak ma .czy wszyscy tak maja pomóżcie jak powinien sie zachowywac fajny chłopok.a jak sie pokłucilismy to pow. ze bendzie sie na nie potrzył bo mu sie podobaja.

Czytam i nie wierzę - co jest z tymi procentami???? Ja mam 80%, inna 3% więcej, potem % mniej i pytanie jak powinien zachowywać się fajny chłopak-sorry, ale pytania z podstawówki. W związku wyliczanie procentów to jakaś bzdura, a jak powinien się zachowywać ??? Tak, żeby było Wam razem dobrze. Może warto po prostu być ze sobą, a nie zajmować się wzrostem i spadkiem procentów. Więcej wiary w siebie dziewczyny, bo na pewno jesteście piękne, a niska samoocena doprowadza Was do takich sytuacji.

Mam podobny problem :( 2 lata zwiąsku i myślł o odejściu :( Ale nie rzucił :P

Ale wiesz co? Nie należy ciągle robić awantur itp bo jak będzie chciał odejść to odejdzie... Najważniejsze jest zaufanie :)

"Co zrobić gdy chłopak interesuje się inna dziewczyna??"
pierwsze co pomyślałam: rozstać się zanim będzie za późno ...

Uroda to nie wszystko. Pokaż że masz charakter.

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

jak schudnąć... :( (191 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...