Polecam (1) Gorąco polecam. Pani Marzena wykazała się niezwykłą kreatywnością,... Katarzyna serdecznie polecam (1) Jak w tytule. Pełen profesjonalizm, wspaniały kontakt i co najważniejsze... Jakub Profesjonalnie i stylowo (1) Pani Marzena Harla aranżowała nasze mieszkanie oraz proponowała rozwiązania... Stanisław Kuzmanow
Profesjonalnie i stylowo (1) Pani Marzena Harla aranżowała nasze mieszkanie oraz proponowała rozwiązania... Stanisław Kuzmanow rewelacja (1) Kreatywność i pełen profesjonalizm!!! Gorąco polecam COBO DESIGN!!! Marlena Godne polecenia (1) Cobo Design - aranżacje, które owocują nowoczesnymi i praktycznymi wnętrzami.... Wiola Super firma POLECAM:) (1) Naprawdę projektuje super!!! Znajomi nie mogą się nadziwić!!! Same... Peter zadowolony Gdynia (1) Jeśli chodzi o mnie to skorzystanie z usług projektanta było strzałem w... Sebastian Mieszkanie o jakim marzysz (1) moje mieszkanie zostało zaprojektowane tak jak sobie wymarzyłem a przy tym w... Tomek Salon fryzjerski (1) Firma Cobo Design zaprojektowala nasz Salon i wyglada naprawde rewelacyjnie.... Edyta rewelacja (1) nasz dom po innowacjach COBO jest rewelacyjnym - nowoczesnym i rodzinnym... Natalia fantastyczna firma (1) Naprawde potrafia stworzyc cos pieknego z twojego mieszkania. Jesli lubisz... MONIKA