super miejsce (1) byłam, zwiedziłam i pyszny koktail wypiłam :) gosza Fajne miejsce! (1) Witam. W Coctailo byłem kilka razy, zawsze gdy już się ściemniało...już z... Eraser Przytulne i nastrojowe miejsce :D (1) Uwielbiam ten lokal :) ściagam tam mnóstwo znajomych,bo uważam ze jest to... A
16 - 17 listopada (1) Co tu pisać no super bylo !!! Jeszcze raz dziekuje :) Michal Szał ciał do 4 nad ranem :) (1) Bawiliśmy się tam wczoraj do 4 nad ranem nie schodząc z parkietu, który... el Martinez Miłe miejsce dla miłego spędzenia czasu (1) Bardzo sympatyczny kameralny lokalik. Naprawdę znakomita kawa i wyśmienite... Jacek Ekstra, że jest takie miejsce (1) Ekstra, że jest takie miejsce w Sopocie, gdzie można odetchnąć od tego tłumu... Dario777 Pychota (1) Wspaniałe koktajle - polecam MARAKESZ!! ; te z alkoholem również :-)... nuez@op.pl Bardzo fajny pomysł!!! (1) Połączenia małej kawiarenki z koktail barem, maa świetną kawe, chyba robioną... smakosz-ka Nie można tu nie przyjsć!!! (1) Gorąco polecam wszystkim koneserom naprawdę dobrej kawy i nie tylko!!!! wybredna