Codowne przedszkole, opieka na najwyższym poziomie !

Temat dostępny też na forum: Wesoły Delfinek
To przedszkole o którym marzy każdy rodzic i dziecko ! Bardzo się bałam jak okazało się, że muszę oddać córeczkę do przedszkola... pierwsze dni adaptacyjnę były cieżkie ale teraz jest cudownie, córka nie może się doczekać każdego dnia w przedszkolu. Panie przemiłe i zawsze pomocne, córka je pokochała i w dniach wolnych dużo o nich mówi. Pani dyrektor organzuję dużo fajnych atrakcji między innymi: teatrzyki, bale karnawałowe, eksperymenty dla starszaków czy wyjazdy po za przedszkole (np. ZOO). Polecam każdemu !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem warte uwagi jest przedszkole te vizja w Gdańsku ul. Piekarnicza 16b . Moje dziecko zawsze przychodzi zachwycone z zajęć. Podejście do dzieci indywidualne, opieka na wysokim poziomie. Nauka po przez zabawę odpowiednia do wieku. Dobrze wyposażona placówka w materiały do zabawy i edukacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....