Coffee Shop

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 140

Dominika - ocena (1) Doskonałe kawy, wspaniałe, na prawde domowe ciasta, bardzo miła obsługa,... Dominika m - ocena (1) Super miła obsługa i smaczna kawa! m Aga - ocena (1) Uwielbiam wpadać po drodze napić się kawy, zamienić kilka słów z Kasią i... Aga
Niko - ocena (1) Bardzo sympatyczne miejsce z dobrą kawką Niko sonia - ocena (1) Przemiła obsługa, super dobra kawa, ciacho też niczego sobie, Polecam tą... sonia Marta.N - opinia (1) Kawa bardzo dobra. Dyniowe latte wymiata. Ciacha w większości wegańskie, są... Marta.N Daniel Malinowski - opinia (1) Świetne miejsce z fenomenalną obsługą, pysznym jedzeniem i przytulną... Daniel Malinowski Maciej - opinia (1) Najlepsza kawka jaką piłem. Kasia baristka serwuje najsmaczniejszą kawkę w... Maciej Agencja Reklamowa Wizjonersi - opinia (1) Najlepsza kawa w całym Trójmieście, smak niesamowity. Kiedy najdzie ochota na... Agencja Reklamowa Wizjonersi Lola - opinia (1) Najlepsza matcha ! A do tego jedyne miejsce gdzie można napić się japońskiej... Lola Jacques - opinia (1) Mi się bardzo podobało. Mój klimat i smak. Jacques Paweł - opinia (1) Pyszne wypieki i mega fajny klimat. Polecam Paweł