Pełne zadowolenie! (1) Pani Agnieszka w 100% spełniła moje oczekiwania dotyczące wiązanki ślubnej.... Marta Prawdziwe dzieła sztuki! (1) Panie Agnieszka i Beata zaczarowały całą naszą rodzinę wykonanymi... Agata kwiaciarnia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług gdyż jak dzwonie i zamawiam to pani... krzysiek fioletowe róże
słoneczniki dla mojego męża (1) Jednym sposobem wyrażania czuć jest obdarowywanie ukochanej osoby kwiatami do... Bożena Pani Agnieszka Aniol (1) Przed kilkoma miesiacami zadzwonilem z Hannoveru i poprosilem o przygotowanie... Miroslaw Grotkowski z Hannoveru obsługa przy dekoracji kościoła oraz bukiet ślubny (1) Witam bardzo bym chciała polecić tę kwiaciarnie, dekoracja kościoła było... magda fantastycznie wykonane zlecenie (1) Pani Agnieszka po wszystkich ustaleniach telefonicznych z Leeds, Anglia... Ryszard Wojt Bukiet ślubny. (1) Zamówiłam u Pań bukiet ślubny ze słoneczników. Jestem zachwycona nim. Polecam... Ania opinia (1) Zamówiłem bukiet dla żony na rocznicę ślubu - był wspaniały i w dobrej cenie... Marek Praca z Nimi to przyjemność! (1) Korzystałam z usług Dziewczyn w cofficiarni kilkakrotnie. Po pierwszej... Grażyna Opinia (1) Korzystałem z oferty Cofficiarni kilkakrotnie , jestem bardzo zadowolony .... Krzysztof zaczęło się od bukietu (1) chciałam zamówić jedynie bukiet , ale gdy byłam w różnych kwiaciarniach to... ania męzatka od 3 miesiecy bukiet (1) zamówiłem bukiet z róż dla mojej narzeczonej, dostawa była na czas,... Jan