Bardzo dobry terapeuta (1) Do pani Joanny Walczak trafiłam po dwunastoletniej terapii... Lidia W. Dr Joanna Linde (1) Do Pani Doktor trafiłam z zaburzeniami lękowymi i depresją, która pojawiły... gdańszczanka Doskonała terapeutka (1) Terapia u pani Joanny Walczak do doskonały wybór dla osób które muszą sobie... MSz
Pani Joanna Walczak - bardzo dobry terapeuta (1) Pani Joanna jest bardzo dobrym fachowcem. Prowadzi terapię... Ania Wspaniała psychoterapeutka pani Joanna Walczak (1) Do P.Joanny Walczak trafiłam w dość trudnym momencie mojego życia. Walczyłam... ewa Skorzystałem i polecam profesjonalizm Pani Joanny Walczak (1) Zgłosiłem się do Pani Joanny Walczak, psychoterapeutki z wieloletnim... Adam Współpraca z Joanną Linde (1) Do Asi trafiłem mocno rozbity ostatnimi wydarzeniami w moim życiu. Doszedłem... Łukasz polecam (1) Serdecznie polecam. Pani Joanna bardzo kompetentna osoba na właściwym... Bart polecam (1) Naprawdę potrafią pomóc , polecam wszystkim którzy próbują uwierzyć w siebie asia Maja - opinia (1) Wybierając terapeutę, zasugerowałam się opiniami użytkowników forum,czego... Maja Pani Joanna Walczak (1) Gorąco polecam. Pani Joasia okazała mi wiele empatii i zrozumienia, jest... Karolina Rewelacja ! (1) Witam Pania Joanne poznalem w styczniu. Miałem na glowie sporo problemów... Mr. M Monika lat 33 - opinia (3) Do Pani Joanny trafiłam z silną nerwicą i fobią społeczną. Po kilku... Monika lat 33 Polecam z całego serca! (1) Kiedyś każde wyjście z domu było stresem, czasem nie do zniesienia, teraz nic... Łukasz Joanna Linde (1) Gorąco polecam Panią Joannę Lindę,moja terapia trwała 3 miesiące,na pierwszym... REWELACJA (1) Muszę przyznać, że pani Joanna bardzo pomogła mi w wyleczeniu się z zaburzeń... Tukan Dziękuję (1) Cieszę się, że w odpowiednim momencie otrzymałam wsparcie od pani Asi,... Kasia Polecam (1) Pierwszy raz korzystałem z usług psychoterapii i cieszę się że trafiłem do... Adam Joanna Walczak - psycholog (1) Wspaniały psycholog, świetne podejście do pacjenta - złote serce- a... Józefa Pałubicka Pomogło :) (1) Przyszedł kiedyś czas, by usiąść na przysłowiowej kanapce i pogadać o... Dariusz