zamykamdrzwiodsrodka - opinia (1) Asia dala mi narzędzia do radzenie sobie z rzeczywistością i emocjami.... zamykamdrzwiodsrodka Katarzyna Lewandowska - opinia (2) Bardzo polecam terapię u p. Joanny Linde! Pani Asia jest bardzo empatyczna,... Katarzyna Lewandowska Dawid - opinia (1) Serdecznie polecam! Bardzo profesjonalne podejście, super kontakt i... Dawid
Tomasz K. - opinia (1) Przez dłuższy czas zmagałem się z zaburzeniami snu, które od wielu miesięcy... Tomasz K. Marta - opinia (1) Dzięki Pani Walczak udało mi się wyjść na prostą ze stanów depresyjnych i... Marta Natalia Belecka - opinia (1) Pani Joanna Walczak jest bardzo doświadczoną terapeutką. Bardzo polecam :) Natalia Belecka Alicja - opinia (1) Trafiłam do pani Joanny Walczak w trudnej sytuacji życiowej po nieudanej... Alicja Maria - opinia (2) Nie polecam Pani Psycholog Walczak. Nie jest zaangażowana, nie słucha... Maria Martyna K - opinia (1) Mój mąż cierpiał na depresje oraz bardzo silne zaburzenia lękowe. Po kilku... Martyna K Bartosz - opinia (1) Pani Joanna Walczak wyprowadziła mnie na prostą. Dzięki niej pożegnałem się z... Bartosz Anna K - opinia (1) Nie polecam Pani Walczak. Totalnie olewa klienta. Podczas opowiadania... Anna K Urszula - opinia (1) Wylądowałam na terapii ze względu na to, że nie mogłam wyjść z domu dalej niż... Urszula Dominika - opinia (2) Na terapię do Pani Joanny Walczak trafiłam w połowie lutego, miałam problem z... Dominika Kasia - opinia (2) Pani Joanna to prawdziwy specjalista. Trafiłam do gabinetu w bardzo kiepskiej... Kasia Wiki - opinia (1) Do Pani Joanny trafiłam nie zdając sobie sprawy z tego, co jest powodem... Wiki Chcesz żyć lepiej? W porządku, wpadnij do Pani Joanny Walczak (1) Ja wiem, że tego typu frazesy brzmią banalnie, mam też pełną świadomość, że... Dominik :) Terapia schematów z Panią Joanną Walczak (1) Do Pani Walczak trafiłam chorując na depresję. Od pierwszego kontaktu... Roksana Jak wróciłam do życia z Panią Joanną Walczak (1) Do Pani Joanny Walczak udałam się w czerwcu. Szłam na terapię z myślą, że... Magda Polecam (1) mgr Joanna Walczak jest bardzo dobrym specjalistą.Polecam. Beata Wspaniały terapeuta Pani Joanna Walczak (1) Powiem tak - Bogu dzięki, że spotkałam Panią Walczak na swojej drodze :)... Nathalie