Julia - ocena (1) uczciwi i konkretni, doskonałe pomysły, realizacja która przekroczyła moje... Julia Zuzanna - ocena (1) Bardzo ciekawe pomysły, nietuzinkowe aranżacje, podążanie za marzeniami... Zuzanna Marek - ocena (1) Koleżanka potrzebowała wsparcia przy aranżacji wnętrz także udaliśmy się... Marek
Katarzyna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie. Podejście do klienta indywidualne, wszystko zrobione... Katarzyna Grażyna - ocena (1) Bardzo staranne wykończenie wnętrza i elegancka ich aranżacja Grażyna Poplawska.magdalen@gmail.com - ocena (1) Uczciwi, słuchają klienta i widać że mają olbrzymie doświadczenie, mają też... Poplawska.magdalen@gmail.com Basia - ocena (1) Super, jestem zadowolona. Basia Daniel - ocena (1) Mają doświadczenie, skutecznie rozwiązują problemy. Jestem bardzo zadowolony. Daniel Kinga - ocena (1) Świetne podejście i dobra komunikacja. Dziewczyny z dużym doświadczeniem. Kinga Alina - ocena (1) Polecam firmę! Na początku zależało mi głównie na projekcie i nie wiedziałam... Alina Asia - ocena (1) jestem zadowolona Asia Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm firmy, zajęli się wszystkimi szczegółami od a do z.... Tomasz Patryk - ocena (1) Polecam Conceptownia, jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym biurem.... Patryk Ola - ocena (1) Polecam biuro projektowe. Moje potrzeby zostały świetnie zrozumiane. Pełen... Ola Beata - ocena (1) Pięknie , zaaranżowane wnętrza, to profesjonalizm i niezwykły kunszt i smak... Beata Gabi - ocena (1) Świetne pomysły i jeszcze lepsze wykonanie. Projekt nie oddaje rzeczywistości... Gabi Basia - ocena (1) Ekipa pracuje zgodnie z harmonogramem. Profesjonalnie, czysto i w terminie.... Basia Bella - ocena (1) Nie dowierzałam że sprostają moim wymaganiom i choć bardzo się starałam żeby... Bella Martyna - ocena (1) Uczciwi, klient czuje się szanowany i ważny Martyna Magda - ocena (1) Profesjonalne podejście. Kreatywne spojrzenie. Magda