Janina - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić firmę Condensa, która zajmowała się osuszaniem... Janina JF - ocena (1) Profesjonalnie i solidnie przeprowadzenie osuszania po bardzo rozległym... JF Piotr - ocena (1) pełen profesjonalizm Piotr
Vilica Zarządzanie Nieruchomościami sp. z o.o. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Urządzenia do osuszania podstawione zgodnie z umówionym... Vilica Zarządzanie Nieruchomości dd - ocena (1) polecam firme. szybko, solidnie, kompleksowo. usluga wypozyczenia sprzetu od... dd Izabela - ocena (1) Serdecznie polecam firmę Condensa która kolejny raz ratuje mnie w opresji... Izabela Michał Rumia - ocena (1) Kilka dni temu pękła rura w ścianie. Dwie kondygnacje zalane i problem.... Michał Rumia Kniaziew Gdynia - ocena (1) Witam korzystałam z usług tej firmy..na temat poszukania wycieku..zalewałam... Kniaziew Gdynia Marcin - ocena (1) Firma godna polecenia. Usługa osuszania mieszkania wykonana profesjonalnie.... Marcin Klijent - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu, bez błedna lokalizacja przecieków w CO i... Klijent Wolny Janusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia i rezultatu. Wolny Janusz Remek - ocena (1) terminowo, szybko, bardzo dokładnie - polecam! Remek Sebastian - ocena (1) Solidni słowni i termin owi co rzadko się zdarza ;) Sebastian Grzegorz - ocena (1) Korzystam po raz drugi. Szybki kontakt i prosty tryb wypożyczenia/oddania... Grzegorz Mikołaj Knopiński - ocena (1) Fachowa i miła obsługa. Osuszanie wykonane zgonie z ustaleniami. Mikołaj Knopiński Kasia F - ocena (1) Bardzo dobry i profesjonalny kontakt. Szybkie załatwienie wypożyczenia... Kasia F Michał Wróbel Lux Dom - ocena (1) Jako zarządca nieruchomości, wynajmowaliśmy osuszacze w celu wysuszenia... Michał Wróbel Lux Dom Artur Gałka - ocena (1) pełna profeska, dobry kontakt, szybko i solidnie, polecam! Artur Gałka Ryszard - ocena (1) bardzo profesjonalne podejście, szybka reakcja na zgłoszenie, próba... Ryszard ITL - ocena (1) elastyczna i skuteczna współpraca, polecamy ITL