Contra - Studio Tańca

Kursy tańca

Gdańsk, Jana III Sobieskiego 90

Ania - opinia (1) Uczyłam się tam tańczyć trzy lata. Pan Grzegorz jest świetnym nauczycielem.... Ania Mega! (1) Bardzo fajne podejście do uczniów, bardzo profesjonalnie, a przy okazji super... Natka Zdecydowanie polecam! (2) Profesjonalizm i podejście do nauki tańca jest tu na najwyższym poziomie. Na... kasia k.
Kurs tańca dla początkujących (2) nauka przebiega od zupełnych podstaw! a to podstawy są przecież... Dorot Profesjonalny kurs tańca (2) Szukaliśmy kursu, który pozwoli nam ogólnie rozwinąć się tanecznie, a przy... A. i M. Odradzam (2) Zajęcia na sali bez luster, prowadzący bardzo niesmacznie wytyka błędy.... Zawiedziona profesjonalnie i z dużą dozą dobrego humoru (2) Studio tańca "Contra" z czystym sumieniem mogę polecić już po miesiącu... Aaniaa 40i+ Latino Extravaganza (2) Z klubem CONTRA zetknęłam się już jakiś czas temu,przy okazji kursów tańca.... Elżbieta Biedrzycka Szkoła tańca przez duże "Sz" ;) (2) Uczyłem się tańczyć u obojga instruktorów i muszę powiedzieć że u obojga była... mikmik polecam (1) Wszystko na plus poza salą. Moim zdaniem, na kursie tańca powinna być sala z... Krzysztof Świetny kurs tańca (2) Znalazłem go właśnie tutaj, zapisałem się i nie żałuję, rewelacyjna atmosfera... Morpheus Do Pani Joasi i Pana Grzesia: (4) Posiadacie Państwo jakże cenny dar przekazywania wiedzy nawet najbardziej... sympatyczka ;) super szkoła, super trenerzy :) (2) Contra to szkoła dla każdego! Dla tych, którzy chcą się nauczyć tańca... Aga profesjonalne studio kreacji tańca (2) bardzo fajna atmosfera. na treningach woda znika w mig bo taki profesjonalny... Szymon :) zajęcia (2) chciałam z moim partnerem tanecznym wrócić na tańce, a że do Contry mieliśy... bro Iv - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona - polecam ten kurs tańca wszystkim! Atmosfera jest... Iv Super atmosfera - gorąco polecam !!!! (2) Super atmosfera - gorąco polecam !!!! Iwona Odziu - opinia (2) Bardzo jestem zadowolony. Ze dają rade i wogole zachecili mnie do dalszej... Odziu Jest super! (2) Jestem właśnie na II stopniu i bardzo mi się podoba. Dużo już się nauczyłam,... bez podpisu, żeby nie było, że s *** - opinia (2) jeżeli chodzi o pana Grzegorza, zajęcia z Nim są super!! i tu gorąco... ***