Oddział Gastroenterologii Dziecięcej (1) Oddział Gastroenterologii dziecięcej. Jestem wdzięczna za wsparcie, fachową... Anna Przychodnia przeniesiona do kolejowego (2) najbardziej chciała bym podziękować panią z rehabilitacji z sali ćwiczeń,... Basia usuwanie znamienia (1) Zarejestrowałem się na zabieg usunięcia znamienia do chirurga ogólnego (mając... żenada
Ogromna Pomoc Pań z recepcji - złamany nos (2) Dostałam skier. rtg-w opisie złamanie bez przemieszcz. Otrzymałam skier.na... Agnieszka Rehabilitacja (1) Samo oczekiwanie nie zdziwiło mnie, tak juz po prostu jest, że się dużo na... Maria Rejestracja (1) Masakra! Kolejki straszne! Telefonicznie -wielkie oszustwo. Byłam ósma w... Magdalena Poród w Wojewódzkim szpitalu (1) Polecam wszystkim Paniom poród w SZPITALU WOJEWÓDZKIM:) Miałam okazje... sanita oddział polożniczy!!! UWAGA!! (1) bylam tam nie jestem zadowolona ponieważ nie miły personel i jest nastawiony... ewelina anna - opinia (1) umówienie na wizytę to prosta sprawa , niestety terminy-jak wszędzie-... anna