Coraz gorsza obsługa

Kolejny raz organizowaliśmy urodziny syna, i przestaniemy korzystać ze względu na panią właścicielkę która może sobie oszczędzić niewybrednych komentarzy związanych z... rodzicami dzieci! "Za dużo rodziców przychodzi z dziecmi!" "Babcie to po co? przeciez dzieci nie mają !" itd Zostawiliśmy kilkaset złotych - kilkanaście dzieci zaproszonych - i co mamy rodziców i dziadków wygonić na dwór? Jak własciciel nie umie rozwiązać takich problemów to za chwile problem sam sie rozwiąże - LUDZIE PRZESTANA PRZYCHODZIĆ i będzie pusto, czego życzymy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie!
Może przypomne fakty: Tak, zaprosił Pan kilkanaście dzieci a dokładnie 11, Tak, zapłacił Pan kilkaset złotych a dokładnie 350zł, dzielone to jeszcze na pół, ponieważ było dwóch jubilatów a zarazem dwóch organizatorów.
Prosiłabym nie cytowac moich słów nieprawdziwie ponieważ babci, powiedziałam że, jest to impreza dla dzieci, a nie dla dorosłych, a nie tak jak Pan cytował! Poza tym gdybym była taka niemiła to bym policzyła Panu imprezę za 25 dzieciaków ponieważ taką Pan robił rezerwację i nikt nie potwierdził, że bedzie dzieci mniej, a Pan dobrze o tym wiedział. Mimo tego, że było uzgadniane, że będzie 10 dorosłych opiekunów, zaprosił Pan dwie babcie, ciocie i z każdym dzieckiem weszła dwójka rodziców. Stoły dla dzieci były tak zastawione kanapkami i sałatkami dla dorosłych, że nie było gdzie torta postawić dla dzieci. Wszyscy dorośli stali na środku sali, co uniemożliwiało dzieciom zabawę i nam pracę.Poza tym Pan nie próbował w żaden sposób wyjasniać problemu w trakcie imprezy, ani po, mimo że, wysłałam maila do Pana z wyjaśnieniami.
Poprostu zrobił Pan sobie impreze dla dorosłych tj. dla znajomych i rodziny wykorzystując sytuację że dorośli nie płacą za wstęp. Już nie wspomnę o POWODACH dziwnych wyjść Panów co chwilę na zewnątz obiektu.......?????? Na przyszłość proponuję organizację takich imprez gdzieś w restauracji i tam faktycznie Pan zapłaci za taką ilośc osób na jaką Pan zrobił rezerwację i nic nie będzie Pan sobie mógł wnieść, tylko za wszystko będzie Pan musiał dodatkowo zapłacić.
Jeśli byłam aż taka niemiła-PRZEPRASZAM-ale sytuacja była dość nietypowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Coraz gorsza obsługa

Ja pana znam i jakoś pan nie przestał przychodzić, i alkocholu też nie przestał pan pić??
To kiedy pan przestanie przychodzić... moje dzieci się pana boją
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0