Madzik - opinia (1) Od niedawna odwiedzamy bajkowo i za kazdym razem wychodzimy zadowoleni.... Madzik zadowolona mama (1) Miła, kameralna sala, w której dziecko może się bezpiecznie pobawić, a rodzic... zadowolona mama :) (1) W Bajkowie organizowaliśmy urodziny po raz drugi. W lutym dla córki z motywem... mama 35lat
a mogło być tak pięknie... (1) Organizowaliśmy urodziny dziecka w bajkowie.Sala zadbana, nie za duża.Czysto... rodzice Wrażenia doskonałe (1) Osobom, które tam pracują zależy na zadowoleniu dzieciaków i potrafią się... Przemek Miło (3) Wiele razy wyprawialiśmy imprezy urodzinowe dla naszych dzieci, często... Michał Bardzo fajna zabawa dla dzieci (1) Zorganizowałam dziecku urodziny w Bajkowie i muszę pochwalić organizatorów.... Agnieszka Polecam (1) Organizowaliśmy urodziny dla syna, jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno nie... Tata Urodziny (1) W tym miesiącu organizowałam urodzinki dla mojej córeczki w Bajkowie. Dzieci... ... mama - opinia (1) BARDZO FAJNIE SYNEK BYŁ ZACHWYCONY I Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE TAM WRÓCIMY :) mama po remoncie (1) byłąm dziś z córką w bajkowie ponieważ po szkole chodziył plotki o rzekomym... mama Bajkowo na nowo (1) Zapraszamy do odnowionej sali z miłą obsługą. Nowy Właściciel każdy znajdzie coś miłego (2) Fajna zabawa, jak się trafi na urodzinki można otrzymać dodatkowe atrakcje.... orfina pozytywne zaskoczenie (1) Robilismy synowi urodziny w bajkowie i jestem w szoku ze dziaciaki tak... rodzice Coraz gorsza obsługa (3) Kolejny raz organizowaliśmy urodziny syna, i przestaniemy korzystać ze... jarek Dyskryminacja (2) Byłam z dziecmi w trakcie urodzin, w tym czasie nie warto przychodzic... Karolina wujakowska - opinia (1) Podczas urlopu w Gdyni skorzystałam z dziećmi z tego placu i musze przyznac ,... wujakowska Pola - opinia (1) Mój synek jest zachwycony :) a to najważniejsze.Ma dopiero 2 latka i 5... Pola Świetna zabawa (1) Mój synek był bardzo zadowolony i dzieci mogły szaleć pod czujnym okiem pani... Maja Bławat