Kiedyś byłam bardzo zadowolona z jedzenia od DaGrasso przy ulicy Opata Hackiego 17A. Niestety chyba czas zmienić kierownika restauracji.. W przeciągu miesiąca zamawiałam dwa razy i dwa razy było coś nie tak. Za pierwszym razem, dostałam zimną, nie letnią lecz zimną pizze oraz nie była polana majonezem tak jak to zawsze bywa i jak powinno być. Gdy zadzwoniłam by zwrócić uwagę, że coś takiego miało miejsce, Pan poinformował mnie, że tak to już bywa i że mieszkam na Pustkach Cisowskich i mam się nie spodziewać ciepłej pizzy od nich. Zamawiałam nie raz i zawsze dostawałam ciepłą.. Nie usłyszałam słowa przepraszam, Pan próbował mnie zbyć wmawiając, że nic się nie stało takiego, obiecano mi gratis przy nastepnym zamówieniu. Przed wczoraj znów złożyłam zamówienie, także był Pan kierownik, powiedział, przez telefon ze dostaniemy cole gratis za poprzednie zamowienie. Wszystko było by fajnie, gdybym ją dostała.. Pani która przywiozła zamówienie powiedziała, że kierownik nic takiego nie przekazał jej i on nic do zamówienia dodatkowego nie dostała. Jakby tego było mało, tortille były oszukane. W jednej było dużo mięsa, natomiast w drugiej prawie w ogóle.. Chyba czas zmienić kucharza..