Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Rymarska 42

Coraz gorzej.. CZas zmienić kierownika.. (1) Kiedyś byłam bardzo zadowolona z jedzenia od DaGrasso przy ulicy Opata... Ania Hmm.. (1) Obsluga oraz kierowcy zawsze mili o sympatyczni. Bylem zadowolony dopóki nie... Ror Pyszna pizza i dobra obsługa (1) Bardzo fajny osiedlowy lokal warty polecenia Artur
Bardzo dobra pizza , chrupiące ciasto !!! (1) Pizza bardzo smaczna , dobrze wypieczona , spora ilość składników , dobre... Anna Bardzo pozytywnie (1) Od pewnego czasu - tj od kilku miesięcy (odkad widzę nowego pizzera - pan z... Piotr Nie polecam (2) Czy już nigdzie nie dba się o stałych klientów?! Zamawiamy z mężem pizzę z Da... Daria Tragedia z komedią (1) Nie rozumiem jak taki lokal jeszcze funkcjonuje. Zamówienie niekompletne albo... Krystian Mile zaskoczona (1) Polecam hamburgera pyyyszny... Frytki troche kulawe,miekkie i chyba odgrzane... IWONA Najgorsza pizza w 3mieście (2) Nie rozumiem jak to można nazywać pizzą. Mokre ciasto z wczorajszym serem i... tygrys DLA MNIE BOMBA (1) DLA MNIE BOMBA ŁYSY mocno średnio, na dzielnicy są lepsze lokale (1) Pizza mocno bezpłciowa, makaron w miarę. Stosunek jakości do ceny wychodzi... Plsr no i nie wyrzymali.. (2) Ostatnio niestety często zamawiam pizzę i byłem niesamowicie zadowolony z tej... Paweł super (1) moja ulubiona :) Darek Polecam !!!!!!!!!!!! (1) Super pizza, zamówiłem w dostawie pizza przyjechała po 20 minutach a mówili... Tomek Świetna pizza i i nne dania (1) Polecam wszystkim świetne pizze i przepyszne dania np: makarony. Świetna... Maciek NIE POLECAM (1) zamówiłam pizze (peperoni) na grubym cieście i dostałam ciasto drożdżowe... wiolka Najlepsza pizza jaką jadłam ;) (1) Polecam wszystkim, szybko zrealizowane zamowienie jak na pózna godzine. Pizza... Klaudia nie polecam (1) poszlam z dzieckiem bo mielismy ochote na cos dobrego, synek chcial pizze a... marta Rewelacyjna pizza (1) Chciałam polecic wszystkim pizze z Da Grasso expres Gdynia....takiej pysznej... klaudia Spoko (1) Obsługa super. Mieszkam blisko zamówiłem telefonicznie i chciałem na dowóz... Daro