Właśnie wyszliśmy z żona z restauracji i po raz pierwszy (od kilku lat raz na jakiś czas przychodzimy tu zjeść) zastanawiamy się czy jeszcze tu wracać .... zmówienie niby proste - sałatka z kurczakiem i Burger, w restauracji może 2 stoliki oprócz naszego. Kelnerka podaje napoje i mija około 45 min, po czym poszedłem zapytać się czy wszystko w porządku i czy długo jeszcze trzeba będzie poczekać ? Na co usłyszałem, ze mniej więcej tyle się czeka zamawiając burgera, bo UWAGA wg Pani Emili w tej restauracji kucharze "sami najpierw mielą mięso, a dopiero później formują burgera " i dlatego tak długi jest czas oczekiwania ... pytanie: od kiedy mielicie jeszcze raz mięso ,ktore przyjeżdża już do Was zmielone ???!!!Pani Emilia musi już chyba trochę pracować w tej restauracji, ponieważ jako jedyna z całego personelu pokazała swoją pewność siebie odnosząc się do mnie arogancko w sposób Opryskliwy bez jakiejkolwiek chęci zrozumienia ... swoją droga mogę tez pozdrowić pracowników kuchni, ktorch śmiech można było usłyszeć aż na sali - być może mieli lepsze zajęcia od realizowania zamówień ... szkoda,bo lubimy to miejsce i jakdotad nie było problemów ...może czas na zmiany... personelu??!!!