Coraz gorzej.

Jeszcze pół roku temu był to mój ulubiony sklep - niestety z wizyty na wizytę coraz gorzej. Asortyment coraz lepszy, a i ceny całkiem przystępne niestety to co się dzieję z obsługą załamuje człowieka. Jeżeli jak nazwa wskazuje jest to "specjalistyczny sklep alkoholowy" to zadbajcie o SPECJALISTYCZNĄ obsługę... Jeszcze dwa miesiące została mi doradzona super whisky i wino, które zachwyciło moją żonę - z dokładną historią, krajem, regionem. Wszystko się zgadzało, nawet smak jaki opisała mi Pani, której już niestety nie widzę. Za to pojawiła się osoba która czyta nazwy whisky tak jak jej się piszę a oprócz tego blondyna, która traktuje mnie jak kolegę choć mógłbym być jej ojcem. Przyjeżdżam tam już jak muszę, bo jak już wspomniałem asortyment jest naprawdę godny polecenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27

Re: Coraz gorzej.

Od zawsze chodzę do sklepu na komandorskim wzgórzu, i muszę przyznać ze asortyment mają coraz lepszy, wyszukany, w cenach naprawdę konkurencyjnych. Teraz wprowadzony afroprodukt dnia, bije na głowę wszystkich z okolicznych sklepów (plus dla tego co to wymyślił ! ). Co do obsługi nie ma się do czego przyczepić. Są mili, znaja się na rzeczy, umieja doradzić, ZAWSZE uśmiechnięci i chętni do pomocy. Nie słyszałem aby któraś z dziewczyn - blondynek bo są ich dwie, zwracała się do kogoś jak do kolegi. Swoją drogą może sam zacząłeś do nich mówić na TY :).

P.S Z tego co widać to dziewczyny są tam młode, wiec chyba byś musiał zostać ojcem w wieku max 16 lat hahaha.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coraz gorzej.

Popieram wypowiedz wyżej. Od samego początku odwiedzam sklepy Afroalko na Obłużu i na Rumii. Asortyment super. Świetny wybór single malt oraz piwek regionalnych . Co do obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziewczyny są sympatyczne , mają dużą wiedzę na temat alkoholi. Mimo , że pojawiają sie nowe osoby zawsze są chętne do pomocy. WIELKI PLUS.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2