AFROALKO

Sklepy z winami

Gdynia, gen. Marii Wittekówny 2/5

kaj - opinia (1) Polecam! Jest wszystko, nawet Sambuca. kaj Podoba mi się (1) podoba mi się obsługa na Komandorskim ;) a zwłaszcza ta długo włosa blondynka... Inspiron Coraz gorzej? (2) Jak miałbym takiego męża nudziarza, to narzekałbym nawet na Cabernet... Filip
obsługa fatalna (9) Fakt faktem, że alkohol jest z najwyższej półki i ceny też są przystępne, ale... Karol Coraz gorzej. (3) Jeszcze pół roku temu był to mój ulubiony sklep - niestety z wizyty na wizytę... Tomek POLECAM! (1) Świetny wybór za przystępną cenę ;) muzamo Afroalko powodem, by kupić mieszkanie (1) Odnośnie samego sklepu i obsługi, to same plusy. Nie ukrywam, że "w żartach"... Jakub CUDO! (1) Polecam wszystkim! Naprawdę ogromny wybór najróżniejszych whisky, wódek,... Katia Godne polecenia! (1) Nie należę do osób, które namiętnie spożywają alkohol, ale czasem lubię napić... Don Mateo Rewelacja! (1) Niesamowity wybór produktów! Kompetentni właściciele wspaniale doradzają i... Anna NIEZŁY WYBÓR (1) NIEZŁY WYBÓR TUMEK Schwartz - opinia (1) Rewelacja, wybór win i piwa na najwyższym poziomie. Schwartz