Coraz rzadsze włosy, zakopla

Witam.Czy ktos mógłby dac mi namiary na dobrego dermatologa najlepiej w Gdyni? Mam problem z zakolami. Nikt w mojej rodzinie nie miał nigdy zakoli ale ja mam i trochę mnie to martwi bo nieciekawie to wygląda. Byłem u rodzinnego, ten kazał mi zbadać testosteron. No niby wszytsko ok. Widzialem w necie, u niektórych że da się to odwrócić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coraz rzadsze włosy, zakopla

Bierzesz pod uwagę jedynie Gdynię? Czy mozę być również i inne miasto? W Gdańsku mógłbyś kogoś znaleźć, w Gdyni raczej nie ma szans. Byłeś wcześniej u jakiegoś innego lekarza ?

> Nikt w mojej rodzinie nie miał nigdy zakoli

Może sąsiad lub listonosz miał? ;>

> nieciekawie to wygląda

Mam znajomych, którzy łysieli już w wieku 2x lat i nigdy nie mieli problemów z tego powodu z płcią przeciwną.. zatem nie demonizuj.
Pewnie, że można wydać w pip kasy (bo NFZ tego nie zrefunduje), żeby nieco poprawić sobie samoocenę... tylko po co?

BTW: włosami zajmuje się trycholog.

Gdynia najwygodniej ale jakby co to mogę wsiąść w samochód i dojechać. No na razie to byłem jeydnie u rodzinnego . Miałem zapisać się do dermatologa ale jak zobaczyłem sobie jakie są kolejki na wizyte to zrezygnowalem/

W takim razie polecam zapisać się na wizyte w klinice doktora Michajłowskiego na Skłodowskiej. Pracują tam dermatolodzy od problemów skórnych głowy, włosów. chodziłem tam na mezoterapię na skórę głowy bo również wypadaly mi włosy ( z tym,że na czubku). Efekty dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jakiś kontakt telefoniczny?

Na skórę głowy dobra jest terapia osoczem albo mezoterapia. Wiem, że wykonują w Medidermie w Gdyni . Dr Fleszar.

Tutaj: +48 793 997 080

Inne tematy z forum

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...