Coś nietypowego dla dziecka do pokoju.

Witam, chciałbym zamówić do mojego syna pokoju szafę. Pokój jest bardzo mały, kwadracik 2.5 x2.5m , zależało by mi na praktycznej i wąskiej do 45 cm zabudowie do sufitu. Szukam szafy już dłuższy czas i mam problem bo to dość nie typowe bo ona ma stać w narożniku pokoju tzn. ma być z lewej i prawej strony ścian, czyli to by wyglądało jak 2 zabudowy łączące się w jeden narożniku ale chodzi mi o to żeby tam gdzie się łączą nie było żadnych ścianek czy listew bo to za duża utrata miejsca drzwiczki maja po prostu do siebie przylegać . We wnętrzu to raczej standardowo na pewno w tym narożniku będą drążki na rzeczy, trochę półek i z 3 szuflady . Jeszcze jak starczy kasy to zrobię pawlacz nad drzwiami. Może wiecie czy jakąś firma, stolarz wykonała by cos takiego dla mnie ?
A i biurka szukam ale raczej tez będzie musiało być na zamówienie bo ma być do wysokości parapetu czyli 86 cm .
Pozdrawiam i z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coś nietypowego dla dziecka do pokoju.

Masz 2 opcje ( taniej i robisz to samemu albo płacisz 2 razy więcej i robi Ci to firma.) To co podałeś to nie jest nic nie typowego. Sam parę lat temu zrobiłem sobie szafę na wymiar i mam ją do tej pory. Ważne jest żeby dobrze sobie wymiary wyliczyć. A jak nie chcesz się bawić w takie rzeczy to poszukaj firm zajmującymi się zabudowami na wymiar. Jakiś czas temu mój znajomy robił sobie właśnie zabudowę na korytarzu Komandora i był zadowolony szybkością wykonania . Ogólnie jest dużo opcji .
Pozdro

Komandor drogi jest !!;/

Ja mam szafe Komandora z firmy Komandor od 4 lat i jestem zadowolona. Jak cos ma stać wiele lat to wole wiedzieć że jest zrobione przez fachowców a nie przez kolesi którzy coś tam dłubią w garażu. A że cena większa... chytry 2 razy traci.

Zupełnie inna jakość:)

Zadzwoń do Markandu oni robią w stylu komandora ale wiele taniej po za tym są solidni i szybcy . Tu masz numer 798990004

Inne tematy z forum

papa na deski (9 odpowiedzi)

witam planuje na działce położyć nowa papę i mam pytanie słyszałem że na gołe deski nie mogę jej...

Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania (47 odpowiedzi)

Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła się, że chce w każdym...

Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku. Chciałam Państwa zapytać...