Coś o santanie ;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Santana to poprostu samotna, niechciana i niekochana dziewczyna której brakuje chłopa więc siedzi na tym forum i nam zazdrości! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coś o santanie ;)

pierwszy

Pod nikiem Santana piszą dwie lub nawet trzy różne osoby. Cel? Zdyskredytowanie opini o jednym z salonów.

Mi się jdnak wydaje że trzeba coś z tym zrobić! Może napisać do administartora tej strony .......... nie wiem......

Zgadza się - osoba ukrywająca sie pod paroma nickami od pół roku jedzie na Mariettę, wymyslając w zalezności od nicku inną historię - wszystkie zostały wysłane z jednego , tego samego komputera!!!!!!!!!!!

słuchajcie, trzeba coś z tym zrobić; przecież to nie jest normalne,że część dziewczyn ucieka z forum dlatego, że jakaś impertynencka i obłudna osóbka wypisuje dziwne rzeczy (ani nie bronię, ani nie krytykuję salonu marietta--nie wiem jak tam jest, ale to co ona wypisuje to chyba przesada). na innych forach dziewczyny (i nie tylko) wymieniają się przydatnymi radami, a u nas................tragedia. kiedyś podałam dziewczynom z innego forum nasz adres--były niemile zaskoczone. myślicie, że można taką osobę jakoś zablokować albo usunąć? jeśli tak to do roboty!

pozdrawiam, kala

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??