Crudo

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 63

K - opinia (1) Pycha! Jeżeli chodzi o komentarz: nie wiem czemu musi być min 30 znaków... K pierwsza i ostatnia wizyta - nie wchodzić! (1) Wybrałam się z mężem na kolację. Pierwszą od 1,5 roku (małe dzieciaki w... Renata Chala rybna (2) Dorada do d... Mrożona, bukiet warzyw to odgrzewane resztki z... Para na randce
Genialnie (1) CRUDO jest niesamowite. Od wystroju poprzez jedzenie i obsługę. Jedne z... Marcin Bogdan - opinia (1) Stek zamiast średnio wysmażonego surowy. Obsługa zupełnie nie zainteresowana... Bogdan Stek surowy, kurczak gumowaty (1) Piękny wystrój i idealna lokalizacja od dawna już mnie kusiły. Zdecydowaliśmy... skarzka Masakra (1) Oczekiwanie na przystawkę 60 min. Kolejne 60 na danie główne. Znane drinki... Gość ... (1) Stanowczo odradzam, każdemu kto ma ochotę dobrze zjeść i miło spędzić czas.... Ewa Super restauracja! (1) Crudo to moja ulubiona restauracja w Sopocie, piękne wnętrze, miła obsługa,... :) zdecydowanie polecam (1) Jedzenie obłędne, a obsługa bardzo miła. Gość Bardzo kiepsko (1) Jedzenie niestety bardzo średnie szału nie było w ogole! Za to obsługa to juz... Agnieszka Najlepsza restauracja!!! (2) Wyśmienite jedzenie, fachowa obsługa i idealnie dobrane wino. Menu nie jest... Ula Miejsce piękne (1) Jestem razem z mężem oczarowani miejsce i pomysłem. Lokal na pewno znalazł... Anna polecam (1) lokal urzadzony z gustem i naprawde milo w nim posiedziec. jesli chodzi o... andrzej bardzo przecietnie i jałowo (1) Wybieram sie do restauracji nie po to żeby zjesćć zwykły kotlet, który mogę... kuba