idealny wieczór (1) Pub odwiedziłam kilka razy, zawsze można tu liczyć na miła... Beata pozdrowienia od motocyklistow i weteryniarzy :) (2) !! :) bedziemy nie raz!! QRa na 6!:) (1) Dotychczas zdarzyło mi się być tam tylko 3 razy, ale za każdym razem jestem... Tośka
Viva la revolucią! (1) Godny polecenia lokal, z kubańskim zacięciem. Przemiła kobieca obsługa,... Krajst ... (2) chyba nie mam duzych zastrzezen co do tego pubu, ale tak na prawde jest o... ziomek Roxi - opinia (1) Co do barmanek to rzeczywiście co chwile są nowe ale moim zdaniem to nie da... Roxi Cuba Libre nr.11111111111 (1) Świetne miejsce ,wspaniała atmosfera , profesjonalna obsługa ,super wystrój ,... Che Idealnie! (1) Wyśmienite drinki, nieskazitelny wystrój i co najważniejsze OBSŁUGA na wagę... Lupe Pani Natalia i klękajcie Narody (3) Do Cuba przychodzimy dwa razy w tygodniu od trzech lat. Wystrój bez zmian,... Piotr Pub z klimatem (2) Pub bardzo ładny, ciekawy klimat, dobra muzyka i do tego bardzo dobrego... Ona EXTRA (2) Pub , który niczym mnie nigdy nie potrafił zaskoczyć(poza wyśmienitymi... Ewa Zawsze CUBALIBRE (1) Wyjątkowy klimat dobre drinki i ta TOALETA!!!!!!! Takie miejsce i na zaspie... Tomek i reszta nina - opinia (1) bardzo fajny pub.jak na osiedlowy super rewelacja.trafilam tam przypadkiem i... nina na plus (1) na zaspie za czesto nie bywam. ale mieszka tam moja kolezanka - i to wlasnie... gaga najlepszy klub na Zaspie!!!! (1) Cuba Libre to najlepszy klub na Zaspie!! Przesympatyczna obsluga, bardzo... Kasik_ to coś dla mnie (1) naprawdę warto odwiedzic te. Spotkanie z przyjaciółka, ze znajomymi,... Zuza Ciesz się cubańskim klimatem;p (1) Cuba Libre to bardzo fajny klub.. zarówno wystrój wewnętrzny jak i klimat tam... dżajfka dla każdego coś dobrego ;) (1) polecam wszystkim ten swietny pubik na Zaspie..naprawde warto go odwiedzic,... STAŁY BYWALEC Aga - opinia (1) Ulubiony pub'ik :) polecam gorąco, nie mam żadnych zarzutów ;) Aga super klimat ! (1) Fajna atmosfera, świetny lokal, miła obsługa, ogromny wybór drinków w... Atka