Tragedia, jedna wielka tragedia!!! (2) Szłam na wizytę na farbowanie i podcięcie. Miałam fryzurę na boba, a teraz... załamana Polecam (1) Bardzo miło i wesoło. Dzięki za grzywkę w C ;) Pozdrawiam Monika rewelacja!!! (1) miło, precyzyjnie, Pan Marcin po prostu zna się na rzeczy :) fryzurę... Alicja
Polecam! (2) Szukałam fryzjera bliżej swojego miejsca zamieszkania, który z moich krótkich... Karola Polecam w stu procentach !!!! (1) Jestem stałą klientką Pana Marcina i na pewno będę wracać do tej pracowni.... Ela GORĄCO POLECAM !!!! (1) Już kilka razy byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona . P.Marzena... Sylwia Bez rewelacji (2) Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się... zawiedziona Pierwszy raz - SUPER (1) Byłem wczoraj pierwszy raz i powiem że jestem mile zaskoczony.Profesjonalna... DAWID ewa - opinia (1) polecam w 100%. profesjonalna obsługa i naprawde dobrzy fryzjerzy;) ewa POLECAM!!! (1) Naprawdę polecam !!! Jestem bardzo zadowolona i będę tam wracała . Usługa... KASIA