Miło i smacznie (1) Przyjemny mały lokal z bardzo miłą obsługą. Menu jest bardzo długie i oferuje... Solo Polecam (1) Ogólnie smacznie, przemiła obsługa za co wielki plus, lecz jeśli chodzi o... Zuzka Pysznie, przystępnie i przesympatycznie (1) Bardzo miła obsługa i duży wybór najróżniejszych naleśników. Porcje naprawdę... Clio
Dość tanio na Monciaku - to możliwe (1) Trafiłam tu przypadkowo na spacerze po Sopocie w chłodny dzień obiad na... ksantypa pyszne (1) Nalesniki pyszne. Natomiast pani mówi ze można odebrać nalesnika na wynos za... iza M - opinia (1) od zawsze smaczne naleśniki z pysznymi farszami i dodatkami + smaczne i... M Uwaga (1) Kelnerka "zapomina" o wydawaniu reszty!!! W moim przypadku było to 30... Bartek DOBRY NALEŚNIK W PRZYJEMNYM MIEJSCU - POLECAM (1) Jestem mile zaskoczony przyjemnym klimatem i dobrym pomysłem tego loikalu.... February Miły i sympatyczny lokal (2) Będąc przejazdem w Gdyni, wpadłem do tej Naleśnikarni coś zjeść i zostałem... Turysta anna - opinia (2) pyszne jedzenie, swieze i bardzo dobre, mmila obsluga, wystroj - dbalosc o... anna umiarkowanie (1) Bylismy z dzieckiem, zamówilismy naleśniki i zupe, zupa pyszna i cenowo... kasia pysznie! (1) Od dobrych paru lat jestem już klientem tej naleśnikarni. Zawsze wychodzę... Sara jest pysznie (1) Przepyszne domowe zupy, po które od niedawna chodzimy w trakcie przerwy na... Paulina KAWAŁEK NIEBA! (2) najlepsze naleśniki na świecie!! polecam wszystkie gdyż zjadłam już większość... mirabelka madalenia - opinia (1) Rewelacja madalenia Pychota! (1) Polecam wszystkim smakoszom naleśników. Moje dzieciaki jak i ja uwielbiamy to... Lidia Gorąco polecam:) (1) Bardzo fajny lokal, ciekawy wystrój, miła obsługa, przystępne ceny i pyszne... zadowolona klientka Super! (1) Najlepsze naleśniki w 3city. Najlepszy indyjski! Lubiący pysznie zjeść! Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam. Przesympatyczna obsługa służąca pomocą w dokonywaniu... Ania super miejsce (1) polecam! swietne miejsce i super jedzenie. widac dbalosc wlascicieli i kazdy... ania