Naleśnikarnia Cuda Wianki

Naleśnikarnie Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 9

Jestem zachwycona! (1) Co roku odwiedzamy Sopot i co roku odwiedzemy tą naleśnikarnię. Obsługa... Magda Palce lizać (1) W minioną niedzielę wybraliśmy się z partnerem do naleśnikarni .Co mogę dodać... Pati PYSZNIE! (1) Pracuję w Sopocie i odkąd znalazłam naleśnikarnię jestem tam bardzo często.... Hania
Rozczarowanie (1) Odwiedziłem lokal licząc na smacznego naleśnika jakiego jadałem wcześniej w... Michał Gorąco polecam! (1) Jestem zachwycony tym lokalem! Jest bardzo smacznie, ceny przystępne, a także... Kacper86 Bardzo dobre miejsce (1) Miejsce z klimatem, ale przede wszystkim z dobrym jedzeniem. Naleśnikami... Gosc z Bydgoszczy Polecam! :) (1) Odwiedziłam to miejsce kilka razy, zawsze chętnie do niego wracam. Naleśniki... anonim proszę o pomoc! (1) Fantastyczne miejsce, smak o którym nie da się zapomnieć! KOCHANI! Zwracam... patrycja Wspaniale! Polecam! (1) Jak dla mnie to stałe miejsce odwiedzin, jak tylko jestem w Sopocie. Po... Maciej Dla mnie rewelacja (1) Muszę pochwalić moją ulubioną naleśnikarnię! Odwiedziłam w życiu naprawdę... Ola Przyjemny wystrój (1) Bardzo przyjemne miejsce, na pewno tam jeszcze wrócę. Jedyne co mi... Jacek Miłe zaskoczenie (1) Czasami wpadam do Sopotu. I zawsze szukałem ciekawego miejsca w którym można... Stały gość Szału nie ma... (1) Zachęcona opiniami na portalu i chęcią zjedzenia nalesnika odwiedziłam Cuda... Kuneeste Re-we-la-cja !!! (1) Nigdy nie piszę opinii w internecie..to mój pierwszy raz i nie mogłam tego... Kasia ivi - opinia (1) Pyszne naleśniki ze szpinakiem, fetą, łososiem zapiekane z mozarella -... ivi Coś mega fajnego (2) Lokal bez pudła to chyba najbardziej trafiony lokal w całym trójmiescie,... MaciekZGR smaczne naleśniki (1) Bardzo dobre jedzonko. Szeroki wybór. Ceny umiarkowany, jak na Sopot... Karolina L dobre jedzenie (1) Polecam ta nalesnikarnię. Jem tam ze swoja narzeczoną (oboje umiemy gotować)... Łukasz B.