Nie bez powodu nazwę Pana Karola Cudotwórcą :-) Kiedy zgłosiłam się do Pana Karola z moimi problemami ,sama nie miałam już żadnego pola manewru w instytucjach bankowych jak i poza-bankowych( wszystkie możliwości mistrzowsko wykorzystałam), czyli zdecydowanie za późno. Pan Karol, zapoznając się z moją sprawą oczywiście powiedział, że zrobi wszystko, żeby mi pomóc. Na początku w to nie wierzyłam, nie myślałam, że są osoby, które podejmą się tak beznadziejnej sytuacji ...jednak Pan Karol nie dawał za wygraną i również ja zaczęłam walczyć i współpracować.Jeśli ktoś we mnie wierzy, to dlaczego ja mam w siebie wątpić!!!...Cała pełna owocna współpraca trwała do czasu, aż dotarliśmy do pozytywnego rozwiązania mojej beznadziejnej sytuacji. Był to dłuższy czas, niż oczekiwaliśmy na początku, jednak było to konieczne. Cały czas współpraca oraz kontakt był bez zarzutu. Dla mnie było najważniejsze to, że czułam się bezpieczna, ponieważ Pan Karol na bieżąco mnie informował o wszystkim oszczędzając mi przy tym nerwów.Sumując teraz myślę, że Pan Karol dokonał czegoś niewiarygodnego przy tym mnie nie stresując.Całą współpracę oceniam na 6+ i jeszcze raz dziękuję. I zaczynam nową drogę życia :-)