Cudowne miejsce!
Salon przede wszystkim ma przepiękny, klimatyczny wystrój. Każdy element jest przemyślany i dopasowany - od stylowych szaf po welurowe, różowe wieszaki. Przestronna przymierzalnia z mini wybiegiem i dwoma lustrami. Bardzo dużo butów!! Panie obsługujące są fantastyczne! Pani, która poświęciła mi czas podpytała o moją sylwetkę, podpowiedziała jaki krój pasowałby do mnie, starała się dobrać kolor, wypytywała o wypatrzone modele oraz o szczegóły (koronki, koraliki, tren, itp.). Zapytała się również jaki budżet zamierzam przeznaczyć na zakup/wypożyczenie sukni (co jest bardzo ważne!). Ceny sukni nie są ani za niskie, ani za wysokie - średnie, ale uważam, że są one adekwatne do wysokiej jakości materiałów. To był 1 salon, w którym poczułam się dobrze. Bez nachalnego namawiania do zakupu z czym się już niestety wcześniej spotkałam. Bez sztywnego wykonywania swojej pracy. Salon, dekoracje, atmosfera, a także regularnie prowadzony profil na fb (nie tylko o sukniach) jest efektem wiel
kiego zaangażowania i pasji z jaką panie wykonują swoja pracę (a może też i hobby?). Dziękuje serdecznie i życzę wielu sukcesów.
kiego zaangażowania i pasji z jaką panie wykonują swoja pracę (a może też i hobby?). Dziękuje serdecznie i życzę wielu sukcesów.