Cudowne miejsce

Do Gamety uczęszczałam prawie przez rok, czasem kilka razy w miesiącu. Za każdym razem nie mogłam wyjść z podziwu jak wszystko tam jest świetnie zorganizowane. Wizyty rozpoczynały się co do minuty według ustalonego terminu u dr Skweresa. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza, zarówno ze względu podejścia do pacjentki, tłumaczenia, przeprowadzania badań i fachowości generalnie. Panie w recepcji i w punkcie pobrań przemiłe. Ja osobiście czułam się tam jak w niebie, traktowana jak księżniczka, wszystko miło, sympatycznie, z uśmiechem na twarzy i ogromną dbałością o szczegóły. Kiedy tam wchodziłam ogarniał mnie spokój i przekonanie, że wszystko będzie dobrze. Teraz byłam 2 razy u konkurencji na zwykłe comiesięczne badania kontrolne w ciąży i nie ma czego porównywać. Invicta to chaos, nieporządek, długie kolejki i dużo wyższe ceny, że o opryskliwości obsługi nie wspomnę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Cudowne miejsce

haha dobre ciekawe kto pisze takie bzury, że wizyty rozpoczynają się co do minuty w Gamecie haha ładna ściema
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

poza tym żaden głupek nie uwierzy w to, że na zwykłe badania kontrolne i prowadzenie ciązy jeździsz z Gamety do invicty (to po drodze nie ma żadnych specjalistych placówek prywatnych?????)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja uważam, że nie można porównywać do siebie kilku małych gabinetów do ogromnej kliniki jaką jest invicta. To tak jakby porównac coca-colę (cąły świat) do hoop coli..może dziwne porównanie, ale jakoś mi się tak skojarzyło. Ja jestem akurat zadowolona z obsługie w invikta. A ceny każdy może sobie porównać na internecie i sprawdzić czy rzeczywiście są wyższe czy nie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

cudowne miejsce którego NIE POLECAM

Byłam we wszystkich klinikach w okolicy i dwóch w innych miastach - niestety każda miała słabe strony. Cóż takie życie. Do Gamety nigdy przenigdy nie mam zamiaru wracać i kazdemu odradzam tą klinikę. Traktują pacjentów bardzo powierzchownie i sztampowo, na początku bardzo miło, ale jak przyjdzie co do czego nie potrafią pomóc, zamiast szukać przyczyny i podejść indywidualnie, ciągle zalecają takie samo leczenie. a na końcu cierpi na tym pacjent. Nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1