Aaa.... - opinia (1) Klinika gameta pomaga parom które maja"zwykly problem" . Niestety u mnie... Aaa.... Regulamin (1) Przestrzegam wszystkich zainteresowanych! Pkt c. części IV regulaminu mówi... Wojciech Kamiński Gameta Gdynia (1) Leczę się u dr Śliwińskiego. Konkretny, opanowany, z ogromną wiedzą. Właśnie... domili
Polecam! (1) Polecak klinikę gameta gdynia. Lekarze, pielęgniarki, laboranci pełen... Martyna i Jacek Personel do poprawy (1) Leczymy się z mężem u Dr. Śliwińskiego, dość powściągliwy lekarz. Zobaczymy... Anna Super Klinika (1) Bardzo profesjonale podejście, miła obsługa (lekarzy, pielęgniarek, Pań w... Mimi Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego! (1) Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego więc pacjentka jest sam... Mąż obsługa w rejestracji tragiczna! (1) Korzystam z usług kliniki od około roku i leczę się u dr Śliwińskiego, u... pacjentka :) - opinia (1) Dr Robert Czech - Wspanialy lekarz i zloty czlowiek! To wazne zeby lekarz... :) najlepsza klinika w Trójmieście (1) Trafiliśmy do Gamety (do dr Czecha) po czterech latach spędzonych w różnych... Lipki Rozczarowanie GAMETA (160) Witam chciałam się podzielić doświadczeniem jakie spotkało nas w nowej... nadzieje28 Dziękujemy (1) Dzięki Dr. Czechowi dwa dni temu urodził się nasz mały synek.... Mama mocno średnio za sporo kasy, nie wiem czy polecić (1) Witam, Z żoną rozpoczęliśmy leczenie w gamecie, wizyta u Pana Sliwińskiego -... Mateusz Obsługa bardzo średnia (1) Chodzę do dra Wojcika od pół roku. Jest ekspertem w swojej dziedzinie.... Ewa Kolejki (1) Chodzę do gamety od 3 lat. Doktor Śliwiński lekarz rewelacyjny, godny... Joanna Prywatna klinika, a czujesz sie jak w NFZ (2) Na wizyty trzeba czekać długo. Dr Skweres jakby nie chciał przeprowadzać in... Ja Po invitro (1) Po zapłodnieniu 2 komórek - jedno dziecko jest z zespołem Downa. Klinika robi... Macej badanie prenatalne na minus (1) Kilka dni temu robiłam w klinice Gameta badanie prenatalne (USG) rejestrując... Karolina Polecam (1) Leczyliśmy się w klinice dwa lata. Piąta próba IVF udana. Na świecie jest... Ania jestem zadowolona (1) W Gamecie w Gdyni robiłam badania prenatalne w ciąży, jestem zadowolona z... kamila86