Polecam klinikę oraz wizyty u dr Czecha (2) Witam! Od pięciu lat staramy się o dziecko. Z polecenia wybraliśmy klinikę -... Angelika polecam (1) Jestem pacjentka gamety i jestem bardzo zadowolona z opieki. Wprawdzie mam... Katarzyna o. Gameta Gdynia Polecam (1) Jestem pacjentka Gamety od 2008roku z przerwami.Jestem bardzo zadowolona z... Aleksandra
czy ktoś już korzystał refundacji in vitro ?? (1) witajcie, chcemy podejść z meżem do programu z mz czy ktoś już z tego... mrrruu GAMETA GDYNIA - nie liczą się z ludźmi !!! (4) Ginekolog z przychodni NFZ dopatrzył się wad genetycznych u dziecka na... zawiedzeni W sumie mieszane odczucia... Lekarze na pewno na plus (4) Bogata oferta, doskonali lekarze i miłe położne - to zdecydowanie na plus - i... Pacjentka rozczarowani (1) jakość obsługi klienta poniżej oczekiwań państwo L poslizg (1) Jezeli standardem przychodni jest to ze umawiaja pacjenta na konkretna... zniesmaczona Coraz gorzej, coraz mniej czasu dla pacjentek... (1) Jestem pacjentką doktora Wójcika od kilkunastu lat.. Od małego gabinetu,... stała pacjentka Dr Czech (1) Witam. Jestem po pierwszej wizycie w Gamecie u dr Czecha. Wrażenie póki co... Monrou USG PRENATALNE (1) Witam, Dzisiaj miałam robione Usg w Gamecie. Naprawdę bardzo jestem... ks Polecam, ale... (1) Za USG prenatalne z 3 D zapłaciłam 250 zł z czego to co Pan doktor nagrał na... pacjentka Cudowne miejsce (5) Do Gamety uczęszczałam prawie przez rok, czasem kilka razy w miesiącu. Za... Ania :):):) (1) Klinike poleciła mi kolezanka z pracy-dwa lata staralismy sie bezskutecznie.... KSD Odp na złośliwy wątek GAMETA (1) Cześć DZIEWCZYNY. Wątek kwietniowy o GAMECIE jest złośliwy. Szczególnie Dr... Kasia Tylko nazwiska (1) Do kliniki trafiliśmy zachęceni przez dobre opinie lekarzy, którzy tu... Zwiedziona Polecam (1) Dr. Czech bardzo dobry specjalista, zawsze do dyspozycji-rzeczowy i... Pacjęntka dr Wójcik super specjalista (1) jeżeli chodzi o dr n. med. Dariusza Wójcika to naprawdę polecam, ale obsługa... maria Jestem kobietą i mam problem! (1) Oferta wcale nie jest bogata, żadnych specjalnych programów dla par, które... dream Bardzo polecam (1) jestem w gamecie od lipca i już tu pozostanę - oby nie za długo :) anabel