Cudowne miejsce!
Prawdziwy Hard Rock! Wszystko jest tak, jak powinno być, jedzenie na wysokim poziomie, ceny co prawda mega wysokie, ale szama super. Nachos np kosztują 3 razy więcej niż w innych miejscach, ALE jest ich nie dość że 3 razy więcej, to i są 3 razy lepsze ;) widać, że przykłada się wagę do jakości potraw. Wystrój, klimat - wspaniały! jeden z najpiękniejszych HRC na świecie, obsługa niesamowicie przyjemna, umieją się bawić i wciągnąć w dobry nastrój gości. Tutaj jednak wydają mi się bardziej autentyczni, bywam tam kiedy mogę, nigdy się nie zawiodłam. Oczywiście, kiedy jest mnóstwo ludzi w knajpie, czeka się dłużej, jak wszędzie. Jestem zachwycona tym miejscem i obsługą.
Niestety, tak jak przypuszczałam, Polakom wszystko co inne wydaje się gorsze. Nie przywykliśmy do amerykańskich standardów i HRC w Gdańsku na tym traci. Trudno, przychodzi nas tam mniej, ale przynajmniej jest i mniej cebuli wypadającej z nogawek przy wszelkiej okazji. You rock Hard Rock ;))
Niestety, tak jak przypuszczałam, Polakom wszystko co inne wydaje się gorsze. Nie przywykliśmy do amerykańskich standardów i HRC w Gdańsku na tym traci. Trudno, przychodzi nas tam mniej, ale przynajmniej jest i mniej cebuli wypadającej z nogawek przy wszelkiej okazji. You rock Hard Rock ;))