Hanna - ocena (1) Pyszne wypieki, przyjemne, ustronne miejsce i przemiła obsługa. Hanna Blikle, ten smak z dzieciństwa........... (1) Ja tę firmę znam od 1947 roku, gdy jeszcze Nowy Świat leżał w gruzach. Może... Warszawiak polecam sorbet czekoladowy (1) unikalny smak lodów a przy tym bez mleczny. generalnie mają bardzo dobre lody. Kamila
Torty urodzinowe (1) Zamówione torty urodzinowe wyglądały jakby jakieś dziecko dekorowalo i nie... Dan Pozytywne zaskoczenie (1) Niesamowite, że nareszcie można gdzieś zjeść sernik z prawdziwym twarogiem i... Klientka Zjedz dobrego pączka ☺ (1) Większość produktów bardzo mi smakuje. Oczywiście mam swoje ulubione jak:... ewi Dobre ciastka (1) Różnorodność może mogłaby być trochę większa, ale wszystko jest smaczne.... pyra Wiele pyszności :) (1) Coś nowego na mapie trojmiasta - swietna odmiana dla wszechobecnych i... aga Pączki od Bliklego to smak dzieciństwa (1) O Pączkach od Bliklego opowiadał mi ojciec, ja opowiadam dzieciom i znajomym.... Adam054 Znana marka, ale bardzo kiepska jakość (3) Do tego bardzo wysokie ceny. Zupełna porażka. A szkoda. Pamiętam pączki od... MS Dla mnie cukiernia numer 1 (1) Wszystko pyszne.Bezy i eklery najlepsze jakie jadlam. WP Dla mnie cukiernia numer 1 (1) Ktos jak pisze ze produkty sa nie dobre to ich poporsu nie jadl.Eklery... WP