super tort (1) Polecam super smaczny tort szwarcwaldzki. Miałam zamówiony taki tort na 50... Jadwiga Obsługa poniżej krytyki :( (1) Ceny bardzo wysokie, czasami ciastka są ok a czasami lipa. Niestety obsługa... Andrzej :( (1) Od dawna myślę by napisać opinię i dzisiaj po zjedzeniu pleśniaka z tej... K
ok (1) Kupuję prawie codziennie rano w drodze do biura super drożdżowki i... mężczyzna Smaczne (1) Dziękuję za smaczne wypieki. Jestem klientem od lat.Ostatnio miałam super... Anna DRAMAT (1) Ciasta śmierdzą wilgocią, stęchlizną. Tego nie da się jeść. Kupiłem kiedyś... Adam pyszne smaki (2) Robię zakupy w cukierni prawie codziennie i kupuję od wielu lat. Muszę... wierna klientka Nie, nie, nie! (1) Zła jakość, wysokie ceny, chamska obsługa. Stanowczo odradzam (...). Poszłam... Kasia Nie trzymają jakości (5) W czwartek córka kupiła na imprezę urodzinową tort śmietanowo-truskawkowy.... Ewa smaki dzieciństwa (1) Do cukierni Bajadera chodzę od dziecka. Smak torcików bezowych, strucli,... M Uwielbiam! (1) Uwielbiam te cukiernie, kupuje tam od lat. I muszę powiedzieć że wszystkie... Smakoszka Niedobry tort (1) Zakupilam maly tort. Niestety, skladal sie w zdecydowanej wiekszosci z kremu... Klient Polecam! (1) Jak dla mnie, bomba. Zamówiłam tort z dnia na dzień. Był przepyszny. Nie po... M K-A najlepsza cukiernia w Gdańsku (1) Cukiernia z wieloletnią tradycją, która bije na głowę wszystkie sieciówki.... Magda nie stety (1) kiedyś byli dobrzy teraz tylko jada na renomie w czesniejszej pepe pączki!! (1) Jak pączki to tylko z bajadery!! Reszta trochę zalatuje prl-em, no ale cóż,... Ania klient - opinia (1) niestety, pączki w tym roku (tłusty czwartek) średnie, zawiodłem się... klient Pączki (1) Najlepsze Troll Tłusty czwartek (1) Niestety zawiodłam się w tłusty czwartek, rano kupione pączki były z nocy... Anka Pyszne paszteciki (1) Moja rodzina zajadała się pasztecikami. Cista - takie sobie, torty też. Joanna