Gosia - opinia (2) Najlepsza cukiernia od lat!! Polecam torty wuzetkowe, pyszne. Gosia mogłobyć lepiej (1) Kiedyś to była naprawę atrakcyjna cukiernia. tak pod względem asortymentu jak... cypisek bardzo dobry tort owocowy (1) polecam tort owocowy jest pełen owoców wprost przepyszny tortożerca
:( (1) słaba jakość produktów , obsługa też na bardzo słabym poziomie . klient kiedys b.dobra cukiernia (1) dzis kiepska, jada na opinii, odcinaja kupony. jakosc coraz nizsza sdgfg tort bezowy (1) Tort Bezowy najlepszy na świecie!! Dziękujemy Artur :-) magda napoleonki i ptysie (1) Byłem wielkim fanem napoleonek i ciastek "ptyś" na bitej śmietanie-niestety... mm torty na śmietanie (1) W okresie kilku minionych miesięcy byłam klientką tej cukierni. Zawsze... Iwonila Kiedyś fajnie, dzisiaj nie... (1) Pamietam jak babcka zabierala.mnie latem na lody do bajadery, jak kupowalam... Monika Wspaniała (1) Bardzo lubie kazde wypieki tej cukierni, swieze i smaczne! Paulina Niestety ... (1) Ciasta czuć stęchlizną, masa w ptysiach kombinacja bliżej nieokreślona i... Gość drogo i niesmacznie (1) Kiedyś jadłam pyszne faworki z tej cukierni, było to lata temu; lubię piec... aga Bajadera..pyszna, ale jeszcze lepsze drożdżówki i ciastko francuskie z owocami, no i ciasta na zamówienia. (1) Jestem klientem cukierni Bajadera od 15 lat. Zaprowadziła mnie tam moja mama... MAREK Tort z kapustą i grzybami... (2) Jeżeli chcesz jeść sernik o smaku pasztetu albo drożdżówkę pachnącą pieczonym... Magda Kowalska ciasto jogurtowe (1) W dniu dzisiejszym kupiłam ciasto jogurtowe i jestem w szoku, miało zapach... Maria Obsługa do wymiany (3) W bajaderze kupuję tylko paszteciki (są bardzo dobre, "zaraził" mnie nimi... Tymek Polecam tę cukiernie-same pyszności:) (1) Jestem stałą klientką-robię zakupy od lat w cukierni Bajadera-nigdy się nie... Dagmara Super super super polecam (1) Polecam torty ze śmietaną to coś niesamowiteg, to chyba jedyna już cukiernia... Izabela Zdegustowany (1) Ostatni raz cokolwiek kupiłem w tej cukierni. Ciasta raz są dobre, a drugim... Pan kasia - opinia (2) jestem stałym klietem cukierni nigdy się nie zawiodłam na jakosci wyrobów... kasia