mateusz - ocena (1) Mniam! Najlepsze torty! mateusz Krzysztof - ocena (1) Najlepsza cukiernia w Gdyni Krzysztof luk - ocena (1) ok,mega, hiper, super luk
Marzena - ocena (1) Wszystkie ,,nopowstałe,, mamy wypróbowane....No có,ż jezeli ktoś ma smak... Marzena Sarneczka - ocena (1) Od zawsze tam chodze na wuzetke i kawke.Pewnego razu bedac na kawie Delicje... Sarneczka Mkink - ocena (1) Wegierski królem wszystkich tortów! Njalpesze torty. Mkink krysta - ocena (2) Dzisiaj, to jest 21 kwietnia 2024 zapragnęłam zjeść ciastko w gdyńskiej... krysta Łasuch - ocena (1) Od lat wzorzec smaku ! Lata lecą, a poczucie smaku u właściciela nadal... Łasuch Zbigniew Bunik - ocena (1) Dla mnie najlepsza cukiernia od wielu lat Zbigniew Bunik Beata - opinia (1) wspaniałe wyroby , miła obsługa. Poproszę o wyroby wegańskie . Beata Paweł - opinia (1) Bardzo kocham! To kawał historii Gdyni. A ciasta nadal są pyszne. Polecam... Paweł Angelika - opinia (1) Pyszne ciasta, ale brak terminala w dzisiejszych czas to cofnięcie się do... Angelika rozczarowanie (1) po pierwsze to obsługa to powrót do komuny zwłaszcza cukiernia na... Krysia polecam (1) Od lat ta sama jakość i smak. Po kremowe ciastko tylko tu. Po urodzinowy... Michał Wyroby ze smakiem , cukiernia z klimatem (1) Fantastyczne wyroby, niespotykany już klimat kawiarni. A ceny? przystępne! W... Jacau pączki (1) pączusie palce lizać :-) zadowolona 32 lata z Delicjami (1) Pamiętam dzień kiedy Delicje otworzyły swoje podwoje. w tamtym czasie byłam... Małgorzata Koper Pomyłka w napisie na torcie (1) Otrzymałam w efekcie tort na inną okazję niż zamawiałam. Jak dla mnie żenada Mamuska Najlepsze ciasta i torty. (1) Zdecydowanie polecam. Od lat torcik orzechowy jest taki sam. Wszystko jest... Ela