Ciasta okazjonalne (1) Poleca, pomimo wysokiej ceny - duży wybór i dobre smaki. Ewa merifek - opinia (1) Najlepsze :) gdy sie przeprowadzilam z Poznania szukałam prawdziwego pączka,... merifek tort na Święta Bożego Narodzenia (1) Jeszcze nie jadłam tak pysznych tortów, rozpływających się w ustach,... Jolanta
polecam (1) REWELACJA! Zamówiłam tort na wieczór panieński i udało się go zrobić na 2 DNI... Paulina Polecam!! (1) Bardzo fajna cukiernia i co najważniejsze otwiera się na klientów poprzez... Michał Pyszne produkty, świetna obsługa, wiele opcji do wyboru (1) Fachowa zawsze uśmiechnięta obsługa sprawia że zakupy robi się z... Karol super oferta na panieński (1) organizowałam niedawno wieczór panieński mojej koleżance i zaskoczył mnie... Madzik cukiernia na fb - super (1) bardzo dobra cukiernia, tradycja łączy się z nowoczesnością, do tego od... Kasia Polecam!!! (1) Tort gruszkowy - pycha! polecam gorąco. Wyroby cukiernicze pierwsza klasa!!!! Kasia Gosia-polecam (1) Cukiernię znalazłam przez internet i bez wizyty osobistej zamówilam tort w... Gosia 100% zadowolenia (1) Cukiernia Kandulski na Fikakowie to nie tylko przepyszne wyroby ale także... Paulina Polecam (1) Zamawiałam ciasta i tort na własne wesele/30.07.2010/. Wszystko super,... KASIA Ania - opinia (1) Zamawiałam tort o kształcie samochodu policyjnego. Oprócz tego że super... Ania warto (1) polecam. przystepne ceny, szeroki wybor, fachowa obsluga tomek