Cukiernia Raszczyk-opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
co sądzicie o cukierni raszczyk? (ciasta i torty) i czy są konkurencyjni dla np sowy pod względem "cenowo-smakowym"?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Cukiernia Raszczyk-opinie

Nie wiem z sowy nie jadłam ale zamawiam u raszczyka torty na rozne okazje i naprawdę polecam bardzo dobre mają wypieki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sowa jak dla mnie jest najlepsza, a Raszczyka nie polecam- często mają stare wyroby, które nasączone są czymś, żeby była większa waga i więcej kasy za ciasto. Wiem, bo tam pracowałam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

W żadnym wypadku Sowa umywa się do wyrobów B.Raszczyk njlepsze wyroby za dobra cenę, a skoro pracowałaś to może nie nadawałaś się do tej pracy bo ciasta nasączone czymś czyli skladu nie znałaś to sorry ale trochę bardziej trzeba wytężyć szare ostatnie komórki.W takiej sytuacji kazdy będzie ten zły a winy szukać trzeba u siebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Również tam pracowałam i większość ciast jest stara tylko żeby sprzedać;).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś głupia , widać jak pracowałaś skoro już cie nie ma i barzdo dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Osobiście uważam, że ceny ciast w Raszczyku są nieadekwatne do ich jakości, ale to zalezy kto co lubi ;) Ja polecam ciasta z Konkola oraz Sabinki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tortów nie zamawiałam, ale często kupuję bułki, ciabatty, ciasta i są pyszne. Nigdy nie natrafiłam na stary, czy "dziwny" wypiek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedno wielkie dno kupiłam ciastka na wagę owsiane dostałam z odchodami myszy,podsluchalam kiedyś rozmowe dwóch sprzedawczyn które tam pracują i mowily wyraźnie ze maja mnóstwo myszy na piekarni i plaga na sklepach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na sklepach i cukierni nie ma myszy więc proszę nie pisać głupot produkty sa zawsze świeże i pyszne szkoda mi ludzi zawistnych mających wysokie mniemanie o sobie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Temat dostępny też na forum: Wesele
Ja robiłam u nich tort na zamówienie (Chrzest). Znalazłam w necie podobający mi się wzór i dokładnie taki mi zrobili. Smak wyważony, dla mnie super!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

sowa to dobre ciasta, ale podobno wersja bazowa kazdego jest taka sama, reszta to dodatki. ja poleciłabym Wente z Wejherowa, skad mielismy tort weselny i cukiernie Formella z mostów, skad były nasze ciasta. Raszczyka nie znam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam Raszczyka, maja naturalne ciasta, sernik jest z twargou a nie jak u sowy ze sztucznej jakiejs dziwnej masy, zamawialam tort weselny i wyszedl rewelacyjnie, 3 pietra elegancki i pyszny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Muszę przy najbliższej okazji spróbować ciast/tortów z Raszczyka. Sowa się strasznie popsuła ostatnimi czasy, więc nie zamierzam już więcej kupować ich produktów. Deker też mi nie odpowiada, jak dla mnie ich wyroby są jakieś niewyraźne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...