Cukiernia Sowa

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

Ola - ocena (1) Urozmaicony wybór, desery udane. Nie rozumiem tylko jednego, i to skrajnie... Ola Puk - opinia (1) Co u Sowy jest dobrego. Ciasta z proszku chyba. Nic naturalnego w tych... Puk Riviera Gdynia cukiernia sowa (1) Wakacje,poniedziałek i brak podstawowych smaków lodow w cukierni Sowa Riviera Zenek
Tort urodzinowy (1) Witam Zamówiłem z dużym wyprzedzeniem tort urodzinowy dla mojej żony. Dzięki... Wojtek tort z okazji chrztu dziecka (1) skandal żeby 3 kg tortu zamówionego ok 3 tygodni wcześniej pani nie... babcia Kass - opinia (2) Dzisiaj w kawiarni sowa dowiedzialam sie ze jak chce usiasc to musze Wiecej... Kass Nie polecam! (2) Zamówiony tort 'uległ zniszczeniu'. Szkoda, że nikt nawet nie zadzwonił... Tomasz Tak sobie. (1) Smaczne wyroby,ale obsługa .... Pani w ciemnych włosachi z łaską obsługuje... kama Bardzo nieupszejma obsługa!! (1) Ekspedientka w czarnych włosach z grzywką na bok w tej cukierni bardzo nie... zszokowana cukiernia czy dobra? (1) Mam bardzo mieszanie uczucia względem słodkości z tej cukierni. Ciasta... Aga Pączki (1) Polecam pączki, są przepyszne!!! Oczywiście jadłam inne wyroby tkj kremówki,... Magda pączki (1) W dniu dzisiejszym zakupione zostały przeze mnie pączki. Nie polecam,stare... bella tort bezowy (1) kupiłam tam tort bezowy taki z malinami - niebo w gębie:-) pyszne czekam na... Aga Przeterminowany Keks (1) Przeterminowany keks W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii... Ryszard