Oliwia - ocena (1) Dobra piekarnia ! Dobre wyroby ! Miła obsługa! Polecam Oliwia Daria - ocena (1) To moja ulubiona piekarnia. Zawsze mają świeże pieczywo i wypieki. Bardzo... Daria Klaudia - ocena (1) Przepyszny tort malinowo- kokosowy przepięknie udekorowany ️ dziękuję ️ Klaudia
Marcin G - ocena (1) Inaczej zapamiętałem to miejsce kiedy tu byłem z rodziną. Dzisiaj... Marcin G Kryspin - ocena (1) Bardzo miła obsługa, Panie zawsze uśmiechnięte. Towar zawsze świeży, bardzo... Kryspin E dju - ocena (1) Moja codzienna wyprawa to właśnie do najlepszej piekarni ma Zaspie po świeże... E dju Zenon - ocena (1) Moja najlepsza piekarnia na Zaspieświeżutkie pieczywo .Kupuje tam od... Zenon Rysik - ocena (1) Najlepsza bo pieką po staremu. Tak jak powinno być. Rysik Dominika - ocena (1) Pyszne wypieki, polecam serdecznie! Dominika Iwona - ocena (1) Pyszne wypieki tradycyjne, ekspedientki zawsze uśmiechnięte Iwona Krystian - ocena (1) moja ulubiona piekarnia od lat przychodzę po oliwski ze słonecznikiem Krystian Donia - ocena (1) Kocham Panią Jolę Donia Aga - ocena (1) Bardzo smaczne wyroby cukiernicze i zawsze świeże chrupiące pieczywo. Miała... Aga Olga - ocena (1) Smacznie, zdrowo, niedrogo. Polecam Olga Agnieszka - ocena (1) Miła i pomocna obsługa. Duży wybór i dobre ceny. Agnieszka Janusz - ocena (1) Najlepsza piekarnia w Gdyni! To nie tylko sklep gdzie sprzedają świeże... Janusz Adi - ocena (1) Eklery są tam Super, pizze i hotdogi na zimno też Super!!! Adi Sgit1 - ocena (1) Najlepsza w Trójmieście Sgit1 Agnieszka - ocena (1) Najlepsza. Bardzo smacznie . Agnieszka Dominik - ocena (1) Wspaniałe bułki. Dominik