Krzysztof - ocena (2) Sernik baskijski - petarda, tak samo jak bajgle Krzysztof Grażyna - ocena (2) Od lat kupuję Państwa wypieki i nigdy się nie zawiodłam. Pysznie u Was jak u... Grażyna Aneta - ocena (2) Rodzinna, mała Cukiernia z tradycją, z dbałością o produkt i skład swoich... Aneta
Magda - ocena (2) Pyszne ciasta, wspaniałe torty- bardzo smaczne i ładne. Najlepsze na świecie... Magda Maja - ocena (1) Superowy kawiarnii na terenie Trójmiasta!!! Maja Mike - ocena (1) Pyszne pieczywo z mikropiekarni. Zakochany od pierwszego kęsa (kęsu?) Mike Pacia - ocena (1) Panie Mariuszku Rozmawialiśmy wczoraj i jak już wspominałam jestem... Pacia mateusz - ocena (1) Mniam! Najlepsze torty! mateusz ila_ - ocena (1) Super ciasto oraz jego wygląd smacznie i tanio ila_ Antoncze - ocena (1) Swietne pieczywo Antoncze Antoncze - ocena (1) Zawsze wszystko swieze i naturalny smak bez zbednych dodatkow Antoncze Załamany klient - ocena (1) Ta cukiernia to jakiś żart. Żeby jeszcze porcje i smak wyrobów były warte... Załamany klient Babcia Danieli - ocena (1) Smacznie, zdrowo wszystko świeże, miła obsługa. Poleciła mi to wnuczka znając... Babcia Danieli Marek - ocena (1) Pyszne, naturalne pieczywo!!!! Marek Klient - ocena (1) Pyszne słodycze, tartaletki, desery, super miejsce, polecam! Klient AlicyjkaMM - ocena (1) Uwielbiam tradycyjne ptysie z cukierni Mój Piekarz. To naprawdę wyjątkowe... AlicyjkaMM Marek mszyma - ocena (1) Pieczywo na wagę - bułki jasne i ciemne, bagietki rustykalne i chleb... Marek mszyma Bogdan - ocena (1) To piekarnia dla osób które cenią smak pieczywa , pracę piekarza ile serca w... Bogdan Kolo - ocena (2) Chleb glina ,nie polecam. Kolo Wojtek - ocena (1) super jakość i obsługa Wojtek