Gosia - ocena (1) Najlepsze ciastka pączki drożdżówki serniki na świecie polecam Gosia Mieszkanka - ocena (1) Jestem rozczarowana- to piekarnia najbliższą mojego domu dlatego korzystam... Mieszkanka JD - ocena (1) WZ-tka zawsze najlepsza !! Od lat sprawdzone, smaczne, naturalne,swojskie... JD
Marta - ocena (1) Chcielibyśmy złożyć serdeczne podziękowania za przepyszne ciasta i piękny... Marta Karolina - ocena (1) Piękne miejsce przepyszne, świeże dania wspaniali ludzie od kucharzy po... Karolina mariusz - ocena (1) Najlepszy chleb i drożdżówki jakie kiedykolwiek kupowałem mariusz Anna - ocena (1) Osobiście uważam, że to najlepsza piekarnia w Gdyni. Chleb i inne wypieki-... Anna tomek - ocena (1) Najlepsza piekarnia tomek mirek - ocena (1) fantastyczny chleb mirek Bernadeta - ocena (1) Sernik oreo niebo Bernadeta YCF - ocena (1) Najlepsze ciasta i fajna obsługa YCF Dorota - ocena (1) Pyszne, naturalne ciasta. Dorota Paweł - ocena (1) Najlepsze pieczywo i drożdzówki Paweł Dorota - ocena (1) Najlepszy chleb w Gdyni, pachnący, bez sztucznych ulepszaczy. Słodkie wypieki... Dorota Ilona - ocena (1) Wspaniałe słodkości. Czuć jakość składników. Sernik mango to petarda, a... Ilona Magda - ocena (1) Istny sztos pod każdym względem smakowym. Pani Marta super zorganizowana i... Magda Agata - ocena (1) Same pysznosci polecam Agata Małgorzata Flot - ocena (2) małe pomieszczenie, pierwsze wrażenie ciasno, regały z wypiekami w samym... Małgorzata Flot Czesław Grykałowski - ocena (1) Pieczywo super.Bułki takich nikt nie potrafi upiec.Inne słodkości to rarytas. Czesław Grykałowski Gospon - ocena (1) Prawdziwe ciastka, chleb bez chemii, polecam: tradycja i prawda w zaklęta w... Gospon