Radek B. - ocena (1) Jest od lat najlepsza !!! Radek B. Radek B. - ocena (1) Jest od lat najlepsza !!! Radek B. Vates - ocena (1) Prawdziwe pieczywo Vates
Bogusław - ocena (1) Bułki i chleb jak z dzieciństwa! Pani Wandzia uwija się w piekarni jak... Bogusław sk - ocena (1) pyszne wypieki, chleby. minus za troszke wygórowane ceny, i miejsce w... sk Kompas77@wp.pl - ocena (1) Miega super piekarnia Rogalik Gdańsk ZASPA najlepsza na Gdańsk Zaspa Kompas77@wp.pl Paweł - ocena (1) Moja ulubiona piekarnia. Najlepsze bułeczki żytnie, nigdzie takich nie ma!... Paweł Ewelina - ocena (1) Cukiernia Baccate w Manhattanie we Wrzeszczu Nigdy się na nich nie zawiodłam... Ewelina Ewelina - ocena (1) Baccate to bez wątpienia najlepsza cukiernia w Trójmieście! Od lat jestem... Ewelina Ewa - ocena (1) Nie ma drugiej takiej pod względem jakości wypieku obsługi klienta! Ewa Wojciech - ocena (1) Tradycyjna cukiernia. Wyroby na 6+ Wojciech DS - ocena (1) Najlepsze pączki DS Roman - ocena (1) miła obsługa, smaczny chleb i mega pączki Roman Andrzej - ocena (1) Smaczne pieczywo w wielu gatunkach. Andrzej Andrzej - ocena (1) razowy słaby i przereklamowany Andrzej Joanna - ocena (1) Pyszne i swieze ciasta oraz wyroby cukiernicze oraz mila obsuga. Bardzo... Joanna Pomorzanin - ocena (1) Tradycyjna piekarnia. Lata 90. Duży wybor , trzeba być wcześnie , wypieki... Pomorzanin Mirek - ocena (1) Chleb bardzo smaczny ,każdy rodzaj pieczywa jest wyborny.Panie które... Mirek Hania - ocena (1) Byłyśmy z koleżankami bardzo miła obsługa i bardzo dobra zapiekanka polecam Hania Kasia - ocena (1) Przepyszne drożdżówki i cudowne Panie sprzedające, zawsze uśmiechnięte i... Kasia