Szamot - ocena (1) Batdzo dobra piekarnoa smaczny chleb i paczki mila obsluga Szamot Jan - ocena (1) Najlepsze wypieki jakie spotkałem Jan Kasia - ocena (1) Najlepsze pieczywo od lat, doskonały w smaku i strukturze, rozmaitość i... Kasia
AB - ocena (1) Zamówiłam wcxoraj tort Rafaelo. Nadzwyczaj smaczny, soczysty. Inne ciastka... AB Roman - ocena (1) Kupuję chlebek już ponad 30 lat i nigdy się nie zawiodłem na jego jakości. Roman Crischot - ocena (1) Duża różnorodność w ofercie Crischot EWA - ocena (1) od wielu lat ,bardzo wysoki poziom fachu cukierniczego.przepyszne wyroby. EWA Małgorzata - ocena (1) Pyszne, pachnące, naturalne pieczywo! Małgorzata rd - ocena (1) W sumie ok, ale na jp II, chleb ziemniaczany jest zawsze podpalony i mało... rd Sebastian - ocena (1) W piekarni na Dworkowej zjesz znakomite śniadanie. Sebastian promil78 - ocena (1) Pyszne i naturalne promil78 Jarodragon - ocena (1) Rewelacyjne pieczywo Jarodragon Mirek - ocena (1) Wszystko super oprócz wspaniałych wypieków dobra muzyka i miła obsługa Polecamy Mirek ola - ocena (1) Zawsze swieże, smaczne i naturalne. Ulubione drozdzowki i najlepszy chleb... ola Kasia - ocena (1) Cudowne miejsce. Zawsze świeże i pachnące pieczywo i wspaniałe słodkości. Od... Kasia Tamara - ocena (1) Dobra jakość w super cenie! Tamara Darek - ocena (1) Kupiłem chleb zapłaciłem 7.20 po otworzeniu opakowania już nigdy nic u was... Darek Pomorzanin - ocena (1) Wyroby jak za dawnych lat Pomorzanin Heniek - ocena (1) Chleb bardzo dobry Heniek Pola - ocena (1) Nie można porównać tej piekarni z żadna inną komercyjną piekarnią. Celem z... Pola