Asia - ocena (1) Najlepaza piekarnia w trójmiesie, bardzo smaczny chleb, tradycyjna receptura,... Asia BEATA - ocena (1) Bardzo dobre pączki warte jechania z Nowego Portu do Gdyni BEATA Robert - ocena (1) Najlepsza Piekarnia w Gdańsku. Niepowtarzalny klimat, naturalne produkty... Robert
Andrzej. - ocena (1) Najlepsze na świecie pieczywo. Andrzej. Natienka - ocena (1) Cudowne pieczywo. Warte swojej ceny! Niespotykane dodatki, rewelacyjnt dmak,... Natienka Krzysztof Kidziński. Lubin - ocena (1) Chciałbym spróbować coś z piekarni i cukierni Krzysztof Kidziński. Lubin xyz - ocena (1) najlepsza piekarnia w Trójmieście xyz Marek - ocena (1) Wyroby super. Petarda !!! Marek Mirek - ocena (1) Wszystko świeże i smaczne najlepsze pączki Mirek Max - ocena (1) Wszystko świeże i smaczne Max Poranny klient - ocena (1) Jedyny prawdziwy chleb Poranny klient marlena - ocena (1) Pyszne pieczywo, miła obsługa. marlena Karolina - ocena (1) Pyszne torty, smaczne i pięknie udekorowane, również inne ciasta przepyszne.... Karolina Kasia - ocena (1) Pyszne ciasto drożdżowe, takie jak robiła moja babcia. Kasia Gusza - ocena (1) Najlepsze pieczywo co tu dużo mówić Gusza Dorota - ocena (1) najlepsze pieczywo w Trómieście Dorota Ja... - ocena (1) Kiedyś mieli dobre bułki ale z czasem zaczeło się kombinowanie i cwaniactwo.... Ja... Michał - ocena (1) Oryginał jest tylko jeden! Nie na lepszej cukierni/piekarni, szkoda że paczki... Michał AGASU - ocena (1) Pyszne i wartościowe wypieki. Chleb z ziaren,to niebo w gębie. Wystarczy... AGASU Wierny Klient - ocena (1) Produkty sa po prostu perfekt . Wierny Klient