Sandra - ocena (1) Bardzo miła obsługa i atmosfera a lody pyszne Sandra Kris - ocena (1) Kupuję u pań państwa od lat jedne z drożnych bułek . Mówimy o bułeczce... Kris Emilia - ocena (2) Polecam przepyszne ciasta korzystałam kilkukrotnie i zawsze rodzina zachwycona Emilia
Mateusz - ocena (2) Wspaniały tort urodzinowy, wyjątkowy smak i niepowtarzalny wygląd. Mateusz Halina - ocena (1) Odwiedziłem to miejsce niedawno. Ciasta i deserki są naprawdę pyszne świeże,... Halina ELA B - ocena (1) Super kawa i ciastka,przemiła obsługa. ELA B Małgorzata - ocena (1) Wyśmienite, zawsze i o każdej porze Małgorzata Darek - ocena (1) Pyszne pieczywo. Darek Ryszard Pora - ocena (1) Bardzo Dobre Kawa,ciasta,kawa i obsluga. Nic dodac. Ryszard Pora Łukasz - ocena (2) Zamawialiśmy tort na urodziny i byliśmy zachwyceni. Tort przepiękny i bardzo... Łukasz Ewa - ocena (1) Długo utrzymuje świeżość i smaczne Ewa Magda - ocena (1) Dobre, prawdziwy smak chleba Magda Michael Shekot - ocena (1) Piękny, smaczny cleb. Michael Shekot Michał Sąsiad - ocena (1) Od pokoleń robię zakupy w piekarni W. Gaziński i z pełnym przekonaniem mogę... Michał Sąsiad Ania - ocena (1) To najlepsza piekarnia w województwie a nie Trójmieście! Ania Maryla - ocena (1) Doskonałej jakości pieczywo, ciasta Maryla jakub - ocena (1) miła obsługa, świetne pieczywo. jakub Pin - ocena (1) Przepyszne pieczywo. Pin Tossor Bocks - ocena (1) Pieczywo najlepsze na świecie, a jagodzianki to mistrzostwo świata i... Tossor Bocks RAFAŁ - ocena (1) najlepsze a przedewszystkim najzdrowsze pieczywo pana ryszarda RAFAŁ