Milena - ocena (1) Zawsze pyszniutki chleb. Nie jest najtaniej, ale za to bardzo smacznie. Milena Jar - ocena (1) Dobre, tradycyjne pieczywo. Jar Mieszkankadanska - ocena (1) Specjalnie pojechałam kupić paczki, niestety bardzo się popsuły! Jakby... Mieszkankadanska
MARIA - ocena (1) Niestety, nie podbiła mojego podniebienia, desery nie zachwycają, a ceny... MARIA Ja - ocena (1) Strasznie drogo ale smaczne Ja Janek - ocena (1) Świetne, naturalne wyroby. Janek A. - ocena (1) chleb orkiszowy, najlepszy A. Taclem - ocena (1) Ogromne zaskoczenie na plus. Wracam od pierwszego zakupu. Taclem Mac - ocena (1) Bardzo smaczny i bardzo długo utrzymujący świeżość chlebek luksusowy polecam!!! Mac Krzysztof - ocena (1) Smaczne ciasta i pieczywo Krzysztof Jarek - ocena (1) Pieczywo jest bardzo pyszne i tradycyjne. Jarek Ewa58 - ocena (1) Najlepszy chleb w kilku rodzajach. Jagodzianki niebo w gębie. Ewa58 JM - ocena (1) Dowodem na dobrą jakość wypieków Gazińskiego jest szybkość znikania z półek.... JM Krzysztof - ocena (1) Najlepsze pączki w Trójmieście Krzysztof Mariusz - ocena (1) bardzo dobry chleb z żurawiną i inne i oczywiście zawsze świeże bułki Mariusz Michał - ocena (1) Najlepsza piekarnia Michał Camaro - ocena (1) Pyszne i naturalne Camaro BK - ocena (1) Polecam pieczywo, szczególnie razowy ze słonecznikiem i drożdżówki:-) BK MH - ocena (1) Pyszne wypieki od lat MH Jula - ocena (1) Chyba opłacona ta reklama, paskudne wypieki, myślałam że za tą cenę będą... Jula