Barbara - ocena (1) Przesympatyczna obsluga...pyszny serniczek ktory polecila mi Pani... Barbara Dawson - ocena (1) Bardzo dobre i świeże pączki Dawson Renata - ocena (1) Malutki przyjemny lokal, estetyka jaka sprzyja espresso i nataskowi. Renata
Renata - ocena (1) Malutki przyjemny lokal, estetyka jaka sprzyja espresso i nataskowi. Renata Dariusz - ocena (1) Bardzo miłe panie ekspedientki. Jagodzianki najlepsze w mieście. polecam darek Dariusz Marek - ocena (1) Kupuje pieczywo od 45 lat i cały czas tak samo dobre Marek Monika - ocena (1) Fajne miejsce i miła obsługa Monika Ania - ocena (1) Wszystko super, godne polecenia Ania Aga - ocena (1) Godne polecenia Aga Aga - ocena (1) Wszystko godne polecenia!!! Aga Hubert - ocena (1) Wszystko smaczne Hubert Zuza - ocena (1) Polecam, pyszne słodkości i miła obsługa Zuza Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam, pyszne Słodkości i przemiła obsługa Zuzanna Stała klientka - ocena (1) Kupuję od lat, ponieważ mają świetny klimat, panie zawsze miłe i uśmiechnięte... Stała klientka autor - ocena (1) super mega polexam autor autor - ocena (1) mega fajnie polecam autor Ala - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Ala Grzegorz - ocena (1) Wszystko super, jak zawsze!!! Grzegorz Krzysztof - ocena (1) Pyszna kawa i tak samo wspaniała obsługa Krzysztof Jadwiga K - ocena (1) Zamawiałam tort na chrzciny i imieniny i jestem zadowolona :) Polecam! Jadwiga K