Basia - ocena (1) Pączki pyszne, co prawda z roku na rok coraz mniejsze ale smak wynagradza... Basia Kuba - ocena (1) Drogie i niedobre. Twarde ciastka parzone, zakalcowate jogurtowe. Porażka.... Kuba Daniel - ocena (1) 12.02.2026 Tłusty czwartek zaskoczył tą piekarnię jak śnieg w zimie... Daniel
AnkaB - ocena (1) Dzisiaj wpadłam po drodze na drożdżówkę. Pycha i z prawdziwą kruszonką,... AnkaB Rafal - ocena (1) Najlepsze produkty w Trójmieście Rafal papuga - ocena (1) super pieczywo, pączki rewelacja już nie mogę doczekać się tłustego... papuga Karol - ocena (1) najlepsze pieczywo w Gdańsku Karol Aga - ocena (1) Najlepsza piekarnia. Bez dyskusji. Od Zawsze. Aga Bartek - ocena (1) Prawdziwe pieczywo, nie to co te mrożonki z marketów czy nadmuchane z... Bartek rafał - ocena (1) Najlepsze wypieki rafał AnaR - ocena (1) Najlepszy chleb, najlepsze bułki i najlepsze drożdżówki. Ciągle stale wysoki... AnaR Grzegorz N. - ocena (1) Przepyszne wyroby! Grzegorz N. KaG - ocena (1) Pyszne wypieki zarówno chlebek, bułki jak i drożdżówka - smak jakby mama... KaG Michał  - ocena (1) Najlepsza piekarnia, chleb jest długo świeży, smaczny, polecam spróbować Michał  Leszek - ocena (1) super ale jest jedno ale Pani ekspedietka stale jedzaca kawalki pieczywa... Leszek Malgorzata - ocena (1) Zawsze swieze i pyszne bez zadnych sztuczydel....Dziewczyny ,ktore sprzedaja... Malgorzata Łukasz - ocena (1) Najlepsza piekarnia, chleb jaz lat 90-tych Łukasz Ja - ocena (1) Najlepsze pieczywo w całym Trójmieście Ja Jano. - ocena (1) Super cukiernia która powstała w 1945 roku. Jano. Ewa - ocena (1) Drożdżówki z makiem są nieziemskie. Od lat nie schodzi z poziomu. Ewa