Magdalena - ocena (1) Dla mnie najlepsza piekarnia - cukiernia. Bardzo smaczne wypieki. Na urodziny... Magdalena Hania - ocena (1) Pyszne chleby bezglutenowe i super obsługa. Nim się pojawili strasznie... Hania Barbara - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo pomocna w wyborze pieczywa. Idealny był zakup... Barbara
Ania - ocena (1) bardzo dobra jakość i obsługa Ania Monia - ocena (1) Jadłam sernik snikersy i to jest pyszne-poezja podniebienia️️️ Monia Martyna - ocena (1) Najlepsze jagodzianki, jakie jadłam! Nie mogę się ich doczekać Martyna Beata - ocena (1) Pyszne bułki orkiszowe Cudowne drożdżówki Beata Marta - ocena (1) Doskonałe pieczywo, miła obsługa, wyjątkowe miejsce. Marta Olgierd - ocena (1) Doskonałe pieczywo! Takiemu pieczywu można wybaczyć nawet kolejkę, w której... Olgierd Caroll - ocena (1) Przecież te bułki żytnie i chlebki pszenne to smak jakiego się nie zapomina! Caroll Rozczarowana - ocena (1) Kawa bardzo smaczna. Wypieki dobre, ale są tak słodkie że nie czuć smaku a... Rozczarowana Jo - ocena (1) Najlepszy chleb w Gdańsku. Przyjeżdżam po niego dwa razy w tygodniu. Chałka z... Jo Marta - ocena (1) Dzień dobry. Miałam przyjemność zrobić u Państwa zakupy, stojac w kolejce... Marta Marian - ocena (1) Piekarnia - chleb razowy zakupiony w Nowym Porcie 07.06.2025 rozlatuje się... Marian Alicja - ocena (1) Nie polecam! 3 tygodnie przed weselem Państwo napisali ze nie mają produktów... Alicja D3C - ocena (1) Najładniejsze i najsmaczniejsze torty. Super jakość i super obsługa. Polecam D3C D3C - ocena (1) Najlepsze pieczywo w trójmieście! D3C Krzysztof - ocena (1) Naprawdę super piekarnia, prawdziwy chleb na zakwasie. Dziwię się że ludzie... Krzysztof Rafał - ocena (1) Pieczywo jak za dawnych lat. Rafał Tomek - ocena (1) Prawdziwe rzemieślnicze pieczywo od lat i oby tak zostało . Coraz mniej... Tomek