Tomek - ocena (1) Miła obsługa i super pizza ! Tomek Jola - ocena (3) 60 zł/kg ciasta na wynos, kilka różnych porcji odkrojonych od tortów było... Jola Adam - ocena (1) Ciastka słabe w smaku, przesłodzone jakbym jadł sam cukier. Adam
Jolanta - ocena (1) Najlepsza cukiernia od zawsze ! Właśnie zajadam przeepyszną jagodziankę,... Jolanta Cezary - ocena (1) Najlepsze ciasta i drożdżówki w 3mieście Cezary Magda - ocena (1) niezmiennie od lat najlepsze pieczywo !!! Magda M - ocena (1) Najlepsze pieczywo naturalne, polecam szczerze, piekarnia w oldschoolowym... M El - ocena (1) Pyszne i zdrowe wypieki. Chleby, rogale, chałki najlepsze w Trojmieście. El Paweł - ocena (1) Super lody, super porcje! Paweł Julia Boratyńska - ocena (1) Byłam pierwszy raz i kupiliśmy na probe trzy różne ciasteczka .Moge tylko... Julia Boratyńska Karol Kmieciak - ocena (2) Smaczne i świeże kanapeczki na drogę do pracy i na potem...super wyglądają i... Karol Kmieciak Bożena - ocena (1) Pyszne jagodzianki , już nie mogę się doczekać .Panie ekspedientki miłe... Bożena Karola - ocena (1) Naprawdę polecam serdecznie, codziennie od rana pachnie świetnie. Poranna... Karola Krystyna - ocena (1) Jak po chleb i cieplutkie bułeczki z rana to tylko tu. Uśmiech Pani Oli... Krystyna Ewelina - ocena (1) Zawsze świeże i smaczne wyroby. Tak już od lat . I niech tak zostanie, bo... Ewelina Jan J. - ocena (1) Super miła obsługa, szczególnie Pani Ola z Piekarni szydłowski na dworcu w... Jan J. Mika Nikail - ocena (1) Polecam. Jakość wykonania i smak na najwyższym poziomie. Mika Nikail Green - ocena (1) Rodzinna atmosfera, raczej hobby niż small business, klimat jak z PRL ale za... Green Hania - ocena (1) Chleb, bułki i bajgle od pana Majchrowskiego są - moim zdaniem -... Hania JK - ocena (1) Niestety, jestem niezwykle rozczarowana "pracownią". Ktoś tu chyba zasiedział... JK