Małgorzata - ocena (1) Wspaniałe torty! pięknie wykonane i smaczne, niezbyt słodkie. Goście zawsze... Małgorzata Alina - ocena (1) wspaniałe pieczywo - smaczne i zdrowe, do tego własciciel - pasjonat! Alina Ania - ocena (1) Pieczywo z tradycjami ,smaczne, naturalne składniki na zakwasie bez chemii ,... Ania
KrZysztof - ocena (1) Najlepsza piekarnia w Gdyni! KrZysztof bartoarek@gmail.com - ocena (1) Kupiłem chleb oliwkowy ,czosnkowy krosant z masą budyniową i blok "szkolny"... bartoarek@gmail.com Karolina Lisowska - ocena (1) Najlepsze wypieki nod słońcem, jestem z Gdyni zaglądam za każdym razem gdy... Karolina Lisowska Brunia - ocena (1) Pyszne ciacho, miła obsługa Brunia mysza - ocena (1) nie wiem skad ten zachwyt kupowalam rozne rzeczy od ciast po desery i... mysza Krzysztof - ocena (1) Najlepsza cukiernia w Gdyni Krzysztof B - ocena (1) Pyszne i zdrowo! Super B Marian - ocena (1) Rewelacja (chociaż nie cenowa) smaków . Marian TeDe - ocena (1) Sernik krakowski najlepszy na świecie, kostka węgierska pyszna! ale - jak... TeDe Kamil - ocena (1) świetne wypieki i ekstra obsługa. Polecam! Kamil Kamil - ocena (1) super wypieki i ekstra obsługa. Polecam! Kamil Vita - ocena (2) Знімали апартаменти біля цього кафе. Цілий тиждень починала день в них. В... Vita Martyna - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za trzymanie się tradycji, prostotę,... Martyna ESZ - ocena (1) Od dziesiątek lat niezmiennie najlepsze produkty.Mniam,mniam,pychota ESZ Iwona - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i wyjątkową obsługę... Iwona Ania - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi.... Ania Klient - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Klient