Mn - ocena (1) Tragedia, tak złych pączków nie pamiętam kiedy jadłam, cena nieadekwatna do... Mn Tadeusz - ocena (1) Bardzo duży wybór chlebów, przekąsek i słodkości. Jakość rewelacyjna. Często... Tadeusz Anna - ocena (1) Pyszne wyroby. Wszystko świeże i smaczne Anna
Rafcias - ocena (1) Smaczne produkty,życzliwa obsługa,umiarkowane ceny ... Rafcias Joanna - ocena (1) Najlepsze, prawdziwe wypieki Joanna Marcin - ocena (1) Przepyszne chleby np. mój ulubiony to z kapustą kiszoną. A na cukierni same... Marcin Klient - ocena (1) Wyroby jakościowo doskonałe Klient Aleksandra - ocena (1) Najlepszy chleb na zakwasie w Trójmieście i inne wypieki! Aleksandra Ggghh - ocena (1) Pieczywo drogie Ggghh Mirka - ocena (1) Cukiernia prowadzona z sercem i zapałem.. co przenosi się na smak i jakość.... Mirka Krzysztof - ocena (1) Smak pieczywa z dawnych lat Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Mistrzowski chleb i bułki. Mistrzowskie wypieki. Kocham !!!! Agnieszka Łukasz - ocena (1) Niesamowite smaki lodow i croisantow. Szczegolnie lody, tak samo dobre, a... Łukasz stranger - ocena (1) Cudo jak kiedyś stranger Maria - ocena (1) Bez ulepszaczy, pieczywo jak sprzed lat! Po prostu wspaniałe! Maria Jolanta - ocena (1) Najlepszy chleb orkiszowy, pyszne bułki i pozostałe wypieki. Polecam Jolanta Michał - ocena (1) Bywałem gościem tej knajpki już we WrzesCzu, będę zachodzil od czasu do czasu... Michał Barbara - ocena (1) Moi przyjaciele odwiedzili piekarnia Szydłowski przy ul, Grunwaldzkiej we... Barbara T. - ocena (1) Super, najlepsza piekarnia w Gdańsku. Pyszne kajzerki. T. Daniel - ocena (1) Polecam wszystkim , niezapominany smak na długo , i parzącą na podobne... Daniel