Mariusz - ocena (1) bardzo dobry chleb z żurawiną i inne i oczywiście zawsze świeże bułki Mariusz Michał - ocena (1) Najlepsza piekarnia Michał Camaro - ocena (1) Pyszne i naturalne Camaro
BK - ocena (1) Polecam pieczywo, szczególnie razowy ze słonecznikiem i drożdżówki:-) BK MH - ocena (1) Pyszne wypieki od lat MH Jula - ocena (1) Chyba opłacona ta reklama, paskudne wypieki, myślałam że za tą cenę będą... Jula Andrzej - ocena (1) Wyroby od wielu lat (praktycznie od początku) trzymają wysoki poziom choć do... Andrzej Marek - ocena (1) Przesmaczne i zdrowe pieczywo. Marek Grzela - ocena (1) Wizualnie OK smak słaby Grzela Marian - ocena (1) Chleb razowy kruszy się, czasem nie można go kroić. Szczególnie złej jakości... Marian Aga - ocena (1) Wypieki super za to obsługa niegrzeczna. Jeśli nastawiacie się na miła kawę... Aga krysta - ocena (3) Dzisiaj, to jest 21 kwietnia 2024 zapragnęłam zjeść ciastko w gdyńskiej... krysta Sandra - ocena (1) Bardzo miła obsługa i atmosfera a lody pyszne Sandra Nati - ocena (1) Na początku sezonu jagodzianki miały soczyste ciasto, dużo jagód w nadzieniu... Nati Kris - ocena (1) Kupuję u pań państwa od lat jedne z drożnych bułek . Mówimy o bułeczce... Kris Emilia - ocena (2) Polecam przepyszne ciasta korzystałam kilkukrotnie i zawsze rodzina zachwycona Emilia Mateusz - ocena (2) Wspaniały tort urodzinowy, wyjątkowy smak i niepowtarzalny wygląd. Mateusz Halina - ocena (1) Odwiedziłem to miejsce niedawno. Ciasta i deserki są naprawdę pyszne świeże,... Halina ELA B - ocena (1) Super kawa i ciastka,przemiła obsługa. ELA B Małgorzata - ocena (1) Wyśmienite, zawsze i o każdej porze Małgorzata