Justa - ocena (1) Najlepsza, nie ma lepszej Justa JinX - ocena (1) Pieczywo Chleb Oliwski z "Szydłosia" ma swoje regularne wzloty i upadki.... JinX SM - ocena (1) Korzystam regularnie. SM
stały klient - ocena (1) Korzystam regularnie. Nie polecam. Jak inni polecili to tłum się robi przed... stały klient Kasia - ocena (1) najlepsze drożdżówki z budyniem w Trójmieście Kasia Tomasz P. - ocena (1) Bardzo smaczny chlebek. Polecam Tomasz P. Grzesiek - ocena (1) najlepszy chlebek w Gdyni Grzesiek gdynianka - ocena (1) pyszne drożdżówki, najlepsze w Gdyni, ciasta i torty też super, niestety... gdynianka A.p - ocena (1) Co tu dużo pisać... piekarnia z duszą i przepysznym smakiem A.p Marek - ocena (1) Szału nie ma. Masowe wypieki jak w marketach. Marek Marek - ocena (1) Super wypieki i super załoga. Nr 1 w Trójmieście !!! Marek Piotr - ocena (1) Prawdziwy chleb Piotr Joy - ocena (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku od zawsze ! Jak byłam mała mama zamawiała mi... Joy Joy - ocena (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku od zawsze ! Jak byłam mała mama zamawiała mi... Joy J. - ocena (1) Bezkonkurencyjna, najlepsze pieczywo na planecie J. Rysiek - ocena (1) Najlepsze miejsce do zatrzymania się na kawę , herbatę i pyszne wypieki lub... Rysiek Iga - ocena (1) Nowe miejsce na Długiej , piekarnia z tradycjami , zapowiada się miłe i... Iga Alicja - ocena (1) Najlepsze pączki na świecie Alicja Tomasz - ocena (1) Tb asolutny punkt obowiązkowy dla każdego smakosza. Kawa jest po prostu... Tomasz Jaroslaw - ocena (1) Przepyszne chleby, zwłaszcza typu śródziemnomorskiego/włoskiego/greckiego, Jaroslaw