milonito - ocena (1) Doskonałe pieczywo, warte swojej ceny. Chleb poranny smakuje tak jak chleb z... milonito Rafał - ocena (1) Bardzo smaczne pieczywo super wyroby cukiernicze polecam . Sam robię zakupy Rafał Ania - ocena (1) W piekarni Pana Ryszarda obecnie kupuję pieczywo tylko okazjonalnie,... Ania
Marcin - ocena (1) Bardzo dobre, ręcznie wypiekane Marcin Marta - ocena (1) Polecam tą cukiernię, zawsze wszystko świeżutkie, nie za dużo cukru. Piękne... Marta AK - ocena (2) Bardzo dobre, zdrowe pieczywo. W bonusie przemiła obsługa i niepowtarzalny... AK Gdynianin - ocena (1) Od lat ten sam smak , fantastyczne pieczywo. Gdynianin Krzysztof Czarnecki - ocena (1) Najlepszy chleb w trójmieście Krzysztof Czarnecki Monika - ocena (1) Tort był idealny! Bardzo polecam Monika Witek - ocena (1) Faworki na starym tłuszczu. Cena wysoka w smaku obrzydliwe. Witek Henryk - ocena (1) Od lat w ich budce na rynku Przymorze kupuję pieczywo, czasem dodam do tego... Henryk Barbara - ocena (1) super chleb smaczny i długo utrzymuje świezość Barbara Lucyna - ocena (1) Super miejsce, do którego trzeba udać się z samego rana, ponieważ desery i... Lucyna Wcale nie żadna pieniaczka - to moja pierwsza opinia - ocena (1) Kupuję od dawna w tej cukierni i już zmęczona jestem tym "entuzjazmem"... Wcale nie żadna pieniaczka - to Magda - ocena (1) Mieszkam na Strzelców i kupowałam nie raz Croissant pistacjowy raz pyszny,... Magda Piotr - ocena (1) Pyszne pyszności, robione i sprzedawane z sercem Piotr Lusia - ocena (1) Chleb bardzo pyszny , na naturalnym zakwasie , polecam Lusia Jakub - ocena (1) Bardzo dobra piekarnia Jakub Anka - ocena (1) Punkt - cukiernia ul.Hubala . Ciasto nie pierwszej świeżości . Ekspedientka... Anka Mebus - ocena (1) Najlepsza piekarnia,najlepszy chleb,jedyna taka gdzie kupujemy chleb w... Mebus