Żaneta - ocena (1) Przepyszne ciasta i ciasteczka Żaneta Ja - ocena (1) Wypieki palce lizać Ja Misio - ocena (1) Zapach słodkości czuć z daleka. Nie sposób nie wpaść po jeszcze ciepłą... Misio
Ja - ocena (1) smaczne wypieki i miła atmosfera Ja Pietrek - ocena (1) Na temat takich słodkości jak oferuje Zofia można pisać bardzo dużo. W... Pietrek J - ocena (1) torty tylko piękne i z bardzo dobrych składników, ale co też bardzo ważne -... J Martyna - ocena (1) Nie dość że pyszne to jeszcze piękne :) Martyna Monika - ocena (1) Piękny tort stworzony idealnie pod moje potrzeby. Polecam! Monika Klientka - ocena (1) Bardzo dobre wyroby. Tort "Chrupek" - fantastyczny. Mini torciki też pyszne.... Klientka Marek - ocena (1) Każde ciasto przepyszne zarówno tortowe jak i ciasta proszkowe czy... Marek Adam - ocena (1) Ciasto owszem smaczne, ale ceny o których tu nikt nie napisał są chyba... Adam Marek - ocena (1) Chle 45 lat temu taki sam jest dzisiaj bardzo dobry Marek BF - ocena (1) Przepyszne. Miła obsługa. BF Tomson - ocena (1) Najlepsze ciastka w Gdyni,pyszne kokosanki eklerki i pączki. Tomson Małgorzata Flot - ocena (1) małe pomieszczenie, pierwsze wrażenie ciasno, regały z wypiekami w samym... Małgorzata Flot Wioleta - ocena (1) Przepyszne zdrowe pieczywo. Jeżdżę z Gdyni aby kupić tu pieczywo. Wioleta Asia - ocena (1) Kto raz posmakuje ten już przepadł - nie da się zapomnieć smaku tego pieczywa... Asia zoli - ocena (1) Wszystko pięknie, tylko poprawcie proszę smak lodów pistacjowych na takie,... zoli B - ocena (1) ciasta najwyższej klasy. Torty najlepsze. kocham tą cukiernię. B R - ocena (1) Za pierwszym razem croissant z dubajską czekoladą był bardzo dobry krem u... R