Andrzej - ocena (1) Ciasto bardzo smaczne, przemiła obsługa! Andrzej Karola - ocena (1) Wszystko super, smacznie i miło :))) Karola Martyna - ocena (1) Jeszcze nigdy nie spotkałam tam miłych ludzi Martyna
Zuzia - ocena (1) Wszystko pyszne, polecam!!! Zuzia Maciej - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce, dobra kawa i miła obsługa Nataniela. Maciej Maciej - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce, dobra kawa i miła obsługa Nataniela. Maciej Jk - ocena (1) Lody bardzo dobre. Ciasta przepyszne. Obsługa bardzo dobra. Miła, rodzinna... Jk Maja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona Ciasto i kawa genialne Maja JaCo - ocena (1) Świetne ciasteczka i dobra kawa JaCo Basia - ocena (1) Przemiła obsługa Basia Rafał - ocena (1) Chcę podziękować za pomoc w wyborze tortu na wesele Dzięki dziewczyny! Rafał Joanna - ocena (1) Żadne ciasto mnie nigdy nie zawiodło, kawa również przepyszna a obsługa na... Joanna Gosia - ocena (1) Jeszcze nigdy nie jadłam tak dobrego ciasta jakim jest sernik białą czekolada... Gosia Jack - ocena (1) Mega smaczne jagodzianki i malinówki Petarda !!! Jack klienta - ocena (1) Poruszę dwa tematy: Pierwszy, jakosc pieczywa. Od lat kupuję produkty... klienta Żaneta - ocena (1) Godz 7.15 rano, spodziewałabym się raczej conajmniej świeżej,letniej... Żaneta Iv - ocena (1) Przepyszne lody i duże gałki. Iv Moni - ocena (1) Wspaniałe wypieki, receptury dopracowane do perfekcji. Smaczne i zdrowe... Moni Joanna - ocena (1) Doskonały chleb ludowy, drożdżówki z rabarbarem czy jagodzianki są klasą samą... Joanna Helena - ocena (1) Wspaniała atmosfera, przepyszne i zdrowe desery wszystko dopracowane w... Helena